Madanmeldelse: Café GLAD!

0 Flares 0 Flares ×
2014-10-18 12.58.05-2

Lille salat med varmrøget laks

Dette er nok i virkeligheden ikke en madanmeldelse, men nærmere en anbefaling! Jeg har nemlig selv været ansat på denne café, da jeg studerede i Aarhus. Jeg elsker stedet og den herlige mad, og vil derfor gerne anbefale alle andre at slå et smut forbi dette sted.

Hvis du er til sprøde salater i nye, spændende kombinationer, lækre økologiske varer og sund mad lavet HELT fra bunden, så er Café GLAD! lige noget for dig!

På Café GLAD er det muligt, at blande salater direkte fra disken efter eget ønske + kylling, laks eller avokado som topping. Dertil følger hjemmelavet dijon eller pestodressing samt en skive rugbrød. Det er også muligt at vælge mellem forskellige sandwiches med fx avokado/hytteost, varmrøget laks, kikærtemos, kylling, oksepølse. Dertil vælges der mellem hjemmebagte, koldthævede grovboller, glutenfriboller eller rugbrød. Er man meget sulten byder Café GLAD! på store, lune pandekager med forskelligt fyld, og hver dag serveres der også hjemmelavet chili con carne og en varierende vegetarret. 

2014-10-19 10.27.05-1

Byens bedste brunch i 2014!

Er det den søde tand, der skal tilfredsstilles, så er det muligt, at smage Café GLAD!s meget berømte karamelkage og daddelbomber.. Men der er sikkert også mange andre kager, der kunne friste. Der er altid mulighed for at få glutenfrie kager.  Hver lørdag og søndag er der hjemmebagte solbærsnitter på disken! Kaffen er selvfølgelig også økologisk, og meget god! Der er også mulighed for morgenmad i form af fx. grød, yoghurt og lækker brunch!

Der er kræset for detaljerne, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten og råvarerne! Cafeen har netop modtaget guldmærket inden for økologi, hvilket betyder, at 90-100 % er økologisk. Al mad kan spises i cafeen eller tages med hjem.

Jeg besøger altid Café GLAD! når jeg er hjemme, da jeg virkelig savner maden og den skønne stemning i cafeen. Ps. smag deres kikærtemos – den er klasse!!!


Sundhedsbanditten giver 6 ud af 6 æbler Favicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-ny

Tlf. 86 18 77 33 (mulighed for at bestille mad til afhentning)

Åbningstider: man-lør: 9.30-20.30 og 10.00-20.30

Hjemmeside: www.spisdigglad.dk

Prisniveau: Sandwiches til 65 kr., Salater til 60 kr. og 80 kr. Juices og smoothies til 46 kr.

Hvor: Frederiks Alle 127, 8000 Aarhus

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

En kommentar til: “Madanmeldelse: Café GLAD!

  1. […] besøg på den lækre, økologiske cafe på Frederiksbjerg. I kan læse meget mere om GLAD! i min anmeldelse her på […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>