Anmeldelse: FrozBerry

0 Flares 0 Flares ×

2014-06-27 08.43.03Solen skinner i Danmark, og det giver mig lyst til at spise is! Jeg bor som tidligere nævnt på Frederiksberg, og da jeg jævnligt kommer på Falkoner Allé, så spottede jeg allerede FrozBerry i det tidlige forår. Udefra ser stedet super hyggeligt ud, og navnet klinger godt i ørerne på en sundhedsbandit som mig.

Jeg besøgte stedet sammen med min lillebror og seriøst jeg kan kun sige: Det er er mekka for is-elskere!

Frozberry fungerer efter et selvbetjeningsprincip, hvilket vil sige, at du tager et bæger (som er STORT! – one size). Så vælger du blot den type frozen yoghurt, du nu engang har lyst til. Der er 12 forskellige smagsvarianter i butikken, men Frozberry har 40 forskellige slags, som der løbende skiftes imellem (så er der jo en god undskyldning for at komme tilbage!).

2014-06-27 08.43.27Man kan hele tiden følge på deres hjemmeside hvilke 12 varianter, der findes i butikken den pågældende dag. Du kan selvfølgelig mikse din is, så du smager lidt forskelligt – det gjorde vi, og det fungerede super godt.

Herefter kan du fylde din is med toppings – og der er 30 slags at vælge imellem! Der er således masser af forskellige nødder, slik, chokoladestykker og krymmel. Yderligere er der friskskåret frugt, fx melon, jordbær, kirsebær osv. Til sidst kan du så toppe din is med forskellige saucer – igen et bredt udvalg.

Med det enorme udvalg af isvarianter, toppings, frugt og saucer er det godt, at bægeret er stort. Min lillebror og jeg fik i hvert fald lavet to ret så fyldige is, som vi kunne nyde i solen uden for butikken. Summasummarum, så var vi begge vildt begejstrede for vores is. Både is og toppings smagte fantastisk!

2014-06-27 08.42.21

Isen er sundere end den traditionelle gammeldags flødeis i den forstand, at den er lavet på letmælk og yoghurt, hvilket selvfølgelig indeholder færre kalorier end fløde. Dog vil jeg sige, at man nemt kommer til at øge sin portion betragteligt pga. det store bæger og selvbetjenings-princippet, samt at toppingen kan være ret energifyldt, fx nødder, slik, chokolade.2014-06-27 08.43.48 Så i sidste ende er isen måske ikke sundere energiindholdsmæssigt (altså hvis man benytter sig af toppings – og det gjorde vi bestemt), men så får man måske mere volumen/mængde for kalorierne + det sjove i at lave sin egen is. 

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har besøgt Frozberry denne sommer! Det eneste der trækker ned er prisen! Det er rimelig dyrt, og dermed ikke noget man lige gør hele tiden. Min lillebror gav is denne gang, og kom af med 100 kr for de to is. Det synes jeg måske er liiiiige i overkanten, og derfor vil jeg forbeholde FrozBerry til specielle lejligheder. Men det er bestemt kun prisen, der trækker ned i denne anmeldelse.

 

 

Sundhedsbanditten giver 5 ud af 6 æbler Favicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-ny

 

Tlf. 60 16 73 75

Åbningstider: 11.30-22.00 alle dage

Hjemmeside: www.frozberry.dk

Prisniveau: Et fyldt bæger koster cirka 50 kr. 

Hvor: Falkoner Allé 80, 2000 Frederiksberg

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

En kommentar til: “Anmeldelse: FrozBerry

  1. Rigtig godt indlæg! Jeg svor, at jeg ikke ville spise flødeis igen efter jeg opdagede Frozberry og alle de andre, men så stødte jeg på denne båd og faldt i: http://www.guidekbh.dk/ben-jerrys-sender-isbad-med-gratis-is-gennem-kobenhavns-kanaler/

    Tilbage til det sunde alternativ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>