Anmeldelse: WEDOFOOD

0 Flares 0 Flares ×

2015-08-26 13.16.59Ud fra navnet, ja så reklamerer dette salat-sted i Kødbyen med, at de laver mad! .. Og det gør de.. på stedet.. imens du ser på det!

Wedofood er nemlig yderst leveringsdygtige i frisklavede salater. Nok er København fyldt med sunde take-away-steder. Men efter at have huseret i det Københavnske i to år, så synes jeg faktisk, at mange af disse steder ligner hinanden til forveksling. Altså forstået på den måde, at du kan få de samme pastasalater, de samme spinatblandinger, artiskokblandinger og oftest serveret med kyllingestrimler… You get it? … MEN sådan er det ikke hos WEDOFOOD. Lad mig give deres ret så fantastiske koncept et par ord med på vejen.

 2015-08-26 13.20.10

DU vælger.. DE blander!

2015-08-23 19.05.05-1Kender du følelsen af, at skulle vælge to salater og ikke kunne beslutte sig til hvilke blot 2? Firstworld-problem I know, men dette kan du faktisk undgå hos Wedofood. Her vælger du mellem 5 forskellige bundsalater, tilføjer 4 ingredienser (der er virkelig mange, lækre valgmuligheder!) og slutter af med at vælge en hjemmelavet dressing. Derpå mikses det hele godt og grundigt sammen, og fyldes over i en to-go-beholder eller spises på stedet. Prisen er 59 kr. med mulighed for tilkøb af kylling, pulled pork, varmrøget laks, kyllingesticks eller oksecuvette.

Du kan også vælge en af de færdige salater, hvor de har sammensat ingredienser, dressing, kød, toppings og andet lækkert, så det passer perfekt sammen smagsmæssigt. Disse salater koster 59 kr. De mikses stadig på stedet, WEDOFOOD har bare hjulpet dig lidt på vej.

Derudover kan du få nybagt hjemmebag, både brød og sunde kager, forskellige kolde kvalitets-drikkevarer, hjemmelavede juices og smoothies. Er du til en god kop kaffe eller endda et glas vin, så kan WEDOFOOD også klare det!

2015-08-26 14.06.45

Tøsetur i Kødbyen

2015-08-26 13.54.48Jeg har besøgt WEDOFOOD i Kødbyen to gange inden for en uge – Første med min svigerinde, og et par dage senere med en veninde. Begge gange spiste vi på stedet. Der er en del siddepladser både udenfor og indenfor, og vi fik nemt plads begge gange.

Jeg er virkelig fan af konceptet! Det holder 100 %! Første gang fik svigerinden og jeg ”Herresalat” – Ja, vi var vel to sultne piger efter flere timers hep ved KMD Ironman. Mørt pulled pork, pestokartofler, råsyltede rødløg, sprøde rugbrødscroutoner, edamamebønner blandet sammen med en chiliolie. Smagen var perfekt afstemt, og det var en rigtig stor portion! Jeg ved, at min svigerinde også allerede har besøg WEDOFOOD igen (den på Østerbro).

På andet besøg testede jeg bland-selv-konceptet. Det var bestemt lige så godt! Jeg blandede tangsalat, fintsnittet blomkål, rødløgene (de er virkelig gode!), edamamebønner, kylling og en urtedressing. Vi prøvede også to forskellige kyllingespyd. WEDOFOOD levede op til den foregående uges meget høje niveau.

 

We like WEDO

2015-08-26 14.13.13Deres disk er super tiltalende, og alle ingredienser ser meget friske ud. Jeg er altid meget begejstret for enkle mad-koncepter, hvor der jongleres med få råvarer, så der er en hurtig udskiftning på lageret. Deres kød er også anderledes, på den gode måde. Kyllingestrimlerne er skiftet ud med ”rigtig” kylling, der varierer i form og størrelse, og reelt ligner en kylling fra vores eget køkken. Og så er det genialt at man kan få oksecuvette og pulledpork, hvilket helt sikkert gør det nemmere at hive ens bror, ven eller kæreste med ind på WEDOFOOD!

Hader du at stå i kø? Ja så kan du bare downloade app’en ”My order”, så bestiller og betaler du din mad på forhånd, og du skal blot hente maden hos WEDOFOOD. Det er da smart!

Der går bestemt ikke længe før jeg atter sætter mine ben hos WEDOFOOD. Udover at WEDOFOOD findes i Kødbyen, så findes der også en WEDOFOOD på Østerbro, nærmere betegnet på Østerbrogade 151. Jeg ønsker mig egentlig bare, at de åbner et sted på Frederiksberg! Vi mangler jer!

Sundhedsbanditten giver 6 ud af 6 æbler Favicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-ny

 

Om WEDOFOOD

Åbningstider: Mandag til fredag kl. 10-21.30, lørdag til søndag kl. 10-20.

Telefon: 35 36 93 36

Hjemmeside: wedofood

Facebook: WEDOFOOD – Kødbyen

Instagram: @wedofood

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>