Choko-knas

0 Flares 0 Flares ×

2013-12-01 14.31.25Turbu-opskrift til dig, der hurtigt vil diske op med noget enkelt, sundt og knasende julebag. Der skal i princippet blot bruges mørk chokolade og all-brands – Hvor simpelt kan det blive? 

 

Ingredienser

  • Mørk chokolade, gerne 70 %
  • All-brands
  • Pynt

 

Fremgansmåde

Smelt chokoladen over vandbad, og kom all brands i så længe chokoladen bliver ved med at dække. Rør forsigtigt rundt med en ske, så alt bliver dækket af chokolade.

Fordel choko-knas i små toppe på et bagepapir og kom dem i køleskabet. Pynt evt. med noget drys. Opbevares i køleskab og nydes kolde.

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

2 kommentarer: til “Choko-knas

  1. Anna Eiholm

    Eeeeeej! Det har Lene og jeg også lavet i weekenden :-) God jul smukke.
    Kys Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>