Club La Santa – den komplette ferie

0 Flares 0 Flares ×

2014-04-14 18.28.46Vi har nu ramt fjerdedagen på vores ferie på Club La Santa – og vi er alle tre enige om, at denne ferieform er komplet for os! Hvorfor? Fordi den rummer den perfekte kombination af træning, restitution og fællesskab. Man har nemlig mulighed for at få pulsen op ved alle mulige former for træning! Enhver, der har et hjerte, der blot banker en smule for fysisk aktivitet, vil elske dette sted! Du kan foretage dig aaaalt lige fra volley, fodbold, fitness, atletik, tennis til masser af holdtræning, svømning, windsurfing, kajak, cykling, mountainbike, golf, squash og ALT muligt andet.. Og man behøver på ingen måder være ekspert eller være på eliteniveau, for at føle sig “inde i varmen”. Tværtimod vil jeg sige, at instruktions-timer i stort alle sportgrene gør det muligt at stifte bekendtskab og lære basale tekniker inden for specifikke sportsgrene. Det fantastiske poolområde og lagunen (strandområde) giver samtidig optimale forhold for at restituere i solen. Disse områder ligger midt på resortet, og det er således nemt at lægge sig imellem forskellige træningspas, eller måske en hel dag?! Til sidst, så er det virkelig en fed måde, at være sammen med andre mennesker på!

 

DCIM101GOPROThe sun is shining!

Jubiiii, solen har skinnet fra en skyfri himmel hele søndag og mandag – og vi er SÅ glade! Det har dog betydet, at Trine og jeg er blevet en smule røde (underdrivelse). UPS, og undskyld mor! Men vi kunne slet ikke få nok, og vi var nok ikke lige så flittige med solcremen som René. Av, den må vi lære af (hvis det da er muligt for nogle sol-fanatikere som os). Vi har prioriteret afslapning og poolen en del de seneste dage, da man jo aldrig ved, hvornår vejret skifter igen. Meeen vi har da selvfølgelig også trænet!

 The magic happens outside your comfort zone

zoeypicJeg er vild med dette statement! Og vi har virkelig erfaret det på egen krop og sind de første dage af ferien – især i svømmebasinet! Trine er netop igang med at træne op til de sidste prøver i svømmelærer-uddannelsen, hvilket indebærer bl.a. hovedspring og salto fra vippen. Jeg kæmper med den rigtige vejrtrækningsteknik, når jeg skal have hovedet under vandet. Jeg kan ærligt sige, at jeg virkelig ikke kan lide at have hovedet under vand! Jeg vil endda påstå, at jeg pt. har haft hovedet mere under vand på denne ferie, end jeg har haft i hele mit liv sammenlagt!

Vi har begge virkelig arbejdet med psyken i disse dage for at overvinde frygten for vandet og turde tro på, at vi virkelig kan gøre det. René har både været den hårde (“Nu gør du det lige igen.. og igen… og igen”), men også den virkelig motiverende “træner”! Trine tog en times træning på vippen i formiddags, og rykkede virkelig på hovedspring og salto. Til dagens træning i svømmebassinet svømmede jeg 4×50 meter brystsvømning med den rette vejrtrækning HELE vejen UDEN pauser.

Det er virkelig en sindsyg følelse at rykke sig så meget på så få dage. Vi er høje over det, og det giver så meget selvtillid at lære noget nyt og fuldstændig ukendt! Så frygt kan overvindes ved at overskride nogle grænser og gevinsten er SÅ meget større, end den du får ved at udføre præstationer i din comfortzone. Jeg kan kun sige: Prøv det!!

DCIM101GOPRO


Træning og sjov i fælleskab

René har været på et par drenge-ture, som blandt andet har omfattet tennis, fodbold og udspring. Han har selvfølgelig haft sit GOPRO kamera med, og tjek hans fede video fra deres udspring-session her:

 
2014-04-14 17.55.08Imens har Trine og jeg udforsket det nye holdtræningsområde, Volcano. Selvom det var mega varmt, så var HIIT (High Intense Interval Training) og bodypump virkelig fedt! Udstyret er helt nyt og lækkert og instruktørerne er super motiverende gennem hele træningen og formår virkelig, at lave tilpasninger af øvelser, der gør det muligt for alle at være med uanset udgangspunket. Det er en super fed fælleskabsfølelse, når man står 75+ samlet under den flotteste blå himmel og musikken drøner ud af højtalerne!  

Vi sluttede dagen af med en fælles mini-golf turnering – vildt sjovt! Dog lige med den undtagelse, at jeg tabte, og derfor skylder drinks til de andre på aftenens bytur!

Der er således også muligt, at deltage i aktiviteter, der ikke nødvendigvis kræver høj puls og sportstøj.

 

 

DCIM101GOPRO

 

Morgenløb og morgenbrunch

De sidste dage har vi startet dagen ud med en 5 kilometer løbetur, hvilket er en super fed måde at starte dagen på. Idag flottede vi os, og spiste brunch på den nye restaurant, som jeg også omtalte i forrige indlæg. Det bød på en lækker brunch tallerken og tilhørende friskpressede juices og kaffe – lige noget for en sundhedsentusiast som mig!
2014-04-14 09.31.05 2014-04-14 09.25.28-1

 

 

 

 

 

 

 


Restauranten The Grill

Restauranten The Grill

I går aftes spiste vi uden for resortet på restauranten, “The Grill”, som er drevet af en dansker. Vi fik en lækker tre-retters menu og vi var stopmætte og trætte, da vi forlod stedet..

Same procedure as yesterday – Trine har skrevet bachelor, René har lavet video og jeg har blogget – men denne gang med kold rosé vin!

Vi har nu skiftet sportstøjet ud med gå-i-byen-tøj og vi er klar til at indtage tribunen til det famøse “Green Team Show” og efterfølgende bytur på resortets discotek!

… JA, Club La Santa kan faktisk det hele!!

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

En kommentar til: “Club La Santa – den komplette ferie

  1. […] har gennem hele ferien filmet os med sit GOPRO kamera. I kan se de øvrige klip i første og andet indlæg om Club La Santa. Han har nu klippet det hele sammen til en rigtig fed film! Se den, nyd […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>