Club La Santa

0 Flares 0 Flares ×

2013-08-23 16.20.16Mange mennesker forbinder ikke ferie med masse af træning, svedigt sportstøj og høj puls! Men det er faktisk omdrejningspunktet i feriekonceptet på Club La Santa på Lanzarote. Det er langt fra noget nyt og moderne – faktisk blev La Santa grundlagt i 1983 og har derfor 30 års erfaring med den type ferie.

 

2013-08-26 12.53.45

 Gæsterne..

La Santa er et mekka for mennesker, der bare har en lille hang til fysisk aktivitet. Man behøver derfor på ingen måde være en elitesportsudøver eller træningsafhængig, for at kunne blive begejstret af La Santa. Der er plads til alle.. Det er nemlig helt op til den enkelte selv, hvor meget man har lyst til at fylde i ens egen ”træningskalender” – og har man lyst til en strand- eller pooldag, så er det også en valgmulighed.

 

 

 
 

2013-08-26 20.04.34
Konceptet..

Alle gæster får udleveret en ”token”, en lille plastik-dims, som bruges hver gang man har lyst til at låne noget udstyr, fx diverse ketchers, bolde, cykler osv. Man møder blot op i Sports Booking eller Bikecenteret og får udleveret udstyret!

I Sports Booking kan man melde sig ind på et bredt udvalg af hold, fx mavetræning på bold, bodybike (efter flere forskellige koncepter, fx puls og watt, VO2 maks test), crossfit, ture på mountainbike og cykelture og meget mere. Langt de fleste hold kræver dog ikke tilmelding og man møder blot op til fx yoga, pilates, stress & relax, bodycombat, step, zumba, flere typer mavetræning osv.

2013-08-29 23.08.40

Billeder fra mini-triathlon. Professionelle fotografer tager billeder hele ugen, og man kan efterfølgende købe dem!

I løbet af ugen er der adskillige turneringer og konkurrencer inden for en masse sportsgrene, og man melder sig blot til efter ens niveau og møder op. Det er en super fed måde, at lære de andre gæster at kende! Vi gennemførte bl.a. en minitriatlon, hvilket var en super fed oplevelse (og noget man ikke lige har mulighed for i Danmark).

Hver morgen er der morgengymnastik og morgenløb. Igen møder man blot op og vælger om benene er til 2, 3 eller 5 km.. Det er en super fed måde at starte dagen på, og man løber i gruppen hele vejen.

 

 


 

2013-08-29 22.55.16

Guidet begynder-mountainbiketur i den barske natur på Lanzarote

Mod betaling er det muligt at deltage i halvdagsture med dykkerinstruktioner (fik ikke oplyst denne pris) og snorkelsafariture (30 EUR). Dette fik vi dog ikke tid til at prøve på denne tur.

Alle disse informationer er samlet i et overskueligt ugeprogram, som laves specifikt til hver uge. Så er det nemt at sætte krydser. Hvis man er i tvivl om noget, så er Green Team (alle dem, der arbejder for La Santa) klar til at hjælpe.

Der er sikkert mange andre ting, som kunne være interessante, jeg har jo blot set ugeprogrammet med ”AD-briller”. 


 


2013-08-25 15.42.12-2Resortet..

La Santa er en lille ”by”, der ligger for sig selv, og man behøver i princippet ikke forlade resortet i løbet af ferien med mindre man er på cykel- og løbeture ude i naturen. Lejlighederne er super fine og alle sammen med egen terrasse. Der er flere restauranter, som laver rigtig lækker og forskellig mad. Så der er noget for enhver smag lige fra italienske pizzaer, sushi, steaks, salatbar osv. Der er rig mulighed for at nyde kolde milkshakes, friskpressede juices, is osv. på de forskellige barer. Desuden er der også et supermarked, så der er mulighed for at handle ind og lave mad i lejligheden.

Vi havde tilkøbt morgenmadsbuffet til ca. 10 EUR per dag. Morgenmaden var i top, men vi var dog enige om, at vi næste gang ville handle ind til morgenmaden i supermarkedet, da man virkelig kan spare nogle penge ved denne løsning. Ellers benyttede vi os af flere af restauranterne, hvor man får god mad til en fin pris.
2013-08-25 22.05.14
Der er et rigtigt lækkert poolområde med solvogne og parasoller. Er man mere til strand, så grænser poolen ned til beachvolley banen, lagunen og surfstationen. Det er også ved poolen at man finder wellnesscenteret, hvor det er muligt at købe massage til den ømme krop. Det er dog ikke noget at råbe hurra for, da der kun er to boblebade og et koldtvandsbassin. Jeg ville ikke bruge de 13 EUR på det, hvis det ikke var fordi, at vi havde fået en gratis billet, da vi spiste på en restauranterne en aften. Af andre faciliteter kan nævnes svømmebassin (50m), fitnesscenter, flere udendørs træningsbaner til holdtræning, indendørshal (dog uden aircondition), squash- og tennisbaner, fodboldbane mv.

2013-08-26 22.04.59Inde midt på resortet er der en scene, hvor der næsten hver aften er en eller anden form for underholdning. Især Green Teams showet er værd at se! Tre aftener i ugen har La Santas eget diskotek åbent – et super hyggeligt sted med nice musik og gode, men lidt dyre drinks. Det var i hvert fald skyld i et par missede morgenløbeture..

 

 

I’ll come back!

Som man nok kan forstå af min beskrivelse, så er jeg virkelig begejstret for La Santa! Jeg synes virkelig, at det er et fedt sted, med masser af muligheder for at prøve nye sportsgrene eller blot bedre til det, som man i forvejen godt kan lide. Det er fedt at man 2013-08-30 09.33.44-2samtidig kan ligge ved poolen og slikke sol og læse bøger. Samtidig kan man sagtens tage af sted med personer, der ikke har samme interesser eller niveau, da der virkelig er noget for enhver. Resortet er ikke større end at man nemt kan finde hinanden.

Jeg har klart en følelse af, at der er masser mere at prøve af, og derfor vil jeg med sikkerhed komme tilbage hurtigst muligt. Jeg blev virkelig bidt af tanken om, at begynde til triatlon og har i den forbindelse set, at der er en temauge i januar: ”Triatlon Camp – KUN for kvinder”. Den overvejer jeg kraftigt, så lad mig høre, hvis der er andre, der kunne være interesserede i at joine? 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

2 kommentarer: til “Club La Santa

  1. […] besøg i august sidste år glædet mig til at vende tilbage (Læs min anmeldelse af sidste tur her). Denne gang er jeg afsted med to rigtig gode venner, Trine og René! Vi havde op til afgang fredag […]

  2. […] få udleveret en racercykel mod aflevering af sin token (læs mere om selve Club La Santa konceptet her). En af guiderne anbefalede mig en god rute på cirka 50 km. Jeg havde den mest fantastiske […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>