Flashback-Fredag #blåbær

0 Flares 0 Flares ×

2014-07-30 14.16.03Blåbær i sæson, og derfor er de nu også til at få fat i til en overkommelig pris. Jeg så fx i dag at man netop nu kan få 500 gram til 25 kr! Har du mod på det, så findes der også flere pluk-selv-blåbær-plantager, hvor priserne er endnu lavere. Jeg var af sted med min mor og bedstemor sidste år, og det var super hyggeligt … og så kan man jo spise SÅ mange blåbær man vil.

Efter blåbær-jagten sidste år, lavede jeg flere opskrifter med blåbær, og dem får I hermed en lille reminder om.

Mangler du inspiration til morgenmaden, og har du endnu ikke prøvet overnight-oats? Så skal du helt sikkert prøve det. Hvem har ikke lyst til lækker morgenmad på et minut? Overnight-oats forberedes aftenen inden, og skal således blot tages ud af køleskabet. Du kan også lave svampede bananpandekager og toppe dem med friske blåbær – De smager syndige, men det er de ikke!

2014-08-01 09.24.44

En af mine mest populære opskrifter på bloggen er min blåbær-banan-kage, så har du misset den, så synes jeg, at du skal tjekke den ud. Min far, der elsker den traditionelle chokolade-kage, var HELT vild med denne kage, og min lillebrors venner troede ikke på, at den faktisk var sund. Det er den, der er på billedet øverst i dette indlæg.

2014-08-01 09.34.25Er du mere til tærter, så har jeg også lavet en blåbærtærte. Den består af en nøddebund med en marcipanmasse og chokoladecreme og friske blåbær.

Sidst men ikke mindst, så lavede jeg forleden en blåbærsalat til min bedstemors fødselsdag, hvilket faldt i rigtig god jord hos min familie.

Hvis du går ind under de forskellige opskrifter, så kan du læse mere om, hvad de forskellige opskrifter indeholder, og hvad de forskellige ingredienser bidrager med.

God august, og god sommer!

Kærlig hilsen,

Anne-Ditte

2015-07-28 11.25.45

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

2 kommentarer: til “Flashback-Fredag #blåbær

  1. Elsker blåbær! Tak for god inspiration, især pandekagerne!
    // Sundesager.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>