Flashback-Fredag #Jordbær

0 Flares 0 Flares ×

Det er officielt sommer, og sommerens sæsonvarer ved at havne på hylderne i supermarkedet. Og man kan få jordbær! Hvis du har lyst til at prøve kræfter med sunde sommeropskrifter med jordbær, så har jeg samlet et par stykker i dette indlæg. 

 

2014-04-22 19.19.05Jordbærkoldskål

Jeg ELSKER koldskål! Og jeg synes virkelig, at det smager dejligt med blendede jordbær. Jeg synes, at denne opskrift fungerer både som morgenmad, frokost, aftensmad eller dessert – Du bestemmer! I dette indlæg kan du også finde opskriften på nogle sundere kammerjunkere, for til trods for at de traditionelle er søde og sprøde, så er indholdet af fedt og sukker på højde med almindelige kager. 

foto-8Sund ris a la mande med jordbærsauce

Denne opskrift er et alternativ til den traditionelle ris a la mande. Jeg har erstattet de almindelige ingredienser med sundere alternativer, og jeg synes bestemt ikke at denne opskrift kun hører til i julen, men kan nemt spises som morgenmad eller dessert gennem hele året. Det er okay at være en smule skeptisk, når du ser ingredienslisten, men prøv den alligevel..


2014-01-18 09.14.24Jordbærgrød

Jeg elsker overnight oats – Jeg vil nemlig gerne have hurtig morgenmad, og hvad er nemmere, end at åbne køleskabet og tage den færdige morgenmad ud af køleskabet? Jeg har lavet mange forskellige opskrifter, som alle ligger på bloggen under “Morgenmad”. Denne opskrift er meget frisk og sommerlig pga. netop jordbærrene.foto 1-5Jordbærtærte

Sidste sommer satte jeg mig for at ernæringsforbedre den traditionelle jordbærtærte, hvilket resulterede i denne opskrift. Lad dig ikke skræmme af ingredienslisten, den er blot liiiiidt lang på grund at de forskellige lag. Den er super nem at lave, og de fleste ingredienser har du sikkert allerede i køleskabet. Jeg skal helt sikkert lave denne tærte igen i år!

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>