Gammeldags æblemos

0 Flares 0 Flares ×

Gammeldags æblemosGammeldags æblemos kan bruges til næsten alle slags morgenmad her på bloggen… Fx oven på skyr, grød og risalamande. Men også oven på risengrøden. Jeg laver det ofte, når æbler er i sæson. Det kan nemt holde sig på glas i køleskabet. På denne måde har du lækker topping til sund morgenmad eller aftensmad i flere dage. 
Fedt for din nabo, hvis du ikke lige har et æbletræ i baghaven!


Ingredienser

  • Æbler
  • Vaniljepulver 
  • Flydende sødemiddel


Fremgangsmåde

Skræl æblerne og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en gryde med lidt vand i bunden. Pas på med at komme for meget vand i, da æblerne væsker meget, når de koges. Lad det simre indtil æblerne er møre. Blend med en stavblender og smag til med vaniljepulver (eller vaniljesukker) og flydende sødemiddel. Kom mosen på glas og i køleskabet.

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

3 kommentarer: til “Gammeldags æblemos

  1. […] æblemos (find opskriften her) samt kokos og hakkede […]

  2. […] 2 spsk æblemos (se opskrift her) […]

  3. […] med æblemos og […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>