Inspiration til ønskelisten #1

0 Flares 0 Flares ×

Det er 2. søndag i advent og ikke særlwishlist2ig lang tid til juleaften! Hvis du endnu ikke har skrevet din ønskeliste, eller hvis du stadig kan nå at tilføje et ønske eller to, så kan det være, at du kan finde inspiration i min ønskeliste. Lækkert træningstøj- og udstyr gør mig super motiveret, og derfor har jeg altid sådanne ønsker på min ønskeseddel. Nedenfor kan du finde mine højeste ønsker – Jeg krydser fingre for, at (nogle af!) disse ting ligger under mine forældres juletræ i Tinglev.

 

Pandelampe

JeSkærmbillede 2014-12-07 kl. 17.50.44g er virkelig en frossen-pind om vinteren. Derfor skal jeg altid hurtigst muligt fra A til B, hvilket ofte sker på min kære cykel. MEN jeg elsker at pakke mig ind i alt mit løbe-vinterudstyr og smutte ud på en lang løbetur. Jeg elsker at nyde den friske luft uden at jeg fryser. Det eneste jeg mangler på nuværende tidspunkt for at gøre mine vinterløbeture perfekte, er en pandelampe. Jeg døjer med dårlige ankler og knæ, og jeg er derfor altid afhængig af, at kunne se underlaget. Det vil en Petzl pandelampe hjælpe med, og den er derfor at finde på min ønskeliste. Denne model koster 529 kr., men du kan få gode lamper helt ned til 179 kr. Tjek Grejfreaks gode udvalg her.

 

Badedragt og badehætte

Skærmbillede 2014-12-07 kl. 17.53.17DSkærmbillede 2014-12-07 kl. 17.52.59et er jo ingen hemmelighed, at jeg prøver at lære at svømme crawl – og ja, det går da stille og roligt fremad. Jeg har bestemt mig for, at mit nytårsforsæt i år skal være, at jeg skal kunne komme til at lide at svømme, og de to timers svømmetræning skal derfor ikke være en “hade-ting” i løbet af ugen… Og det er altså et forsæt, der er ret ambitiøst for en pige med tendens til vandskræk. Hvad kan jeg gøre?! Det vil helt sikkert hjælpe, at iføre mig en ny badedragt. TYRs badedragter er de flotteste, og jeg er sikker på, at sådan en badedragt ville kunne øge min motivation for svømning. De er alle super farverige og har et virkelig flot snit. Badedragterne koster 462 kr., men lige nu kan du få en del af modellerne til udsalgspris – så skynd dig ind forbi hjemmesiden, og få fat i din favorit! Som noget nyt så er der kommet badehætter, som tager højde for os piger, der har langt hår. Så på ønskelisten er også en badehætte til langhårede. De fås i flere farver til 93 kr.

 

Sportstøj fra Kari Traa

Okay, jeg er forelsket i hele kollektionen fra Kari Traa. De har simpelthen lavet det flotteste tøj, som kun kan føre til træningsglæde. Jeg har virkelig svært ved at udvælge, hvad jeg synes allerbedst om, men dette sæt ville jeg virkelig gerne hoppe i, når den står på en løbetur i kulden. Og når det bliver rigtig koldt, så ifører jeg mig altid en halsedisse, og hvorfor skal den ikke passe til mit outfit? Hop ind forbi Kari Traas hjemmeside, og se hele den flotte kollektion. Bukserne og trøjen koster cirka 500 kr. per del og halsedissen finder du til 129 kr. Der findes mange forhandlere i Danmark, både almindelige sportsbutikker, men langt de fleste sport-webshops har også taget Kari Traa ind som en del af deres faste sortiment.

Skærmbillede 2014-12-07 kl. 18.06.15 Skærmbillede 2014-12-07 kl. 18.06.33 Skærmbillede 2014-12-07 kl. 18.17.11

 

 

 

 

 

 

 Reflekshandsker og pandebånd

Lige så vigtigt,Skærmbillede 2014-12-07 kl. 18.23.28 som det er selv at kunne se, mindst lige så vigtigt er det at blive set. Jeg har tendens til at have sort vinter-løbetøj, og jeg prøver derfor at være god til at huske refleksbånd- og vest. Med disse handsker fra Grib Grab vil jeg blive set. Så er det jo bare bonus, at de er lavet så man stadig nemt kan betjene både ur og smartphone uden at skulle have handskerne af. De koster 249 kr. og kan købes på Loebeshops hjemmeside.

JSkærmbillede 2014-12-07 kl. 18.35.29eg pakker mig 100 % ind, så jeg ikke kommer til at fryse, og jeg skal helt sikkert også pakke ørerne ind. Jeg starter allerede tidligt på sæsonen med at løbe med pandebånd. På nuværende tidspunkt løber jeg med et sort et fra Nike, men hvorfor ikke sørge for at blive set? Jeg vil gerne have fat i dette reflekspandebånd fra Nike. Du kan finde det på deres hjemmeside til 200 kr.


Nike Free

Skærmbillede 2014-12-07 kl. 18.45.50Kan man få for mange sneaks? NEJ, og derfor ønsker jeg mig endnu et par Nike Free sko til min samling. Jeg har været SÅ glad for min flyknit model, og derfor vil jeg gerne have et par nye, bare i en anden farve. Denne gang vil jeg gerne have fingrene i den lilla model! De koster 1100 kr. på Nikes hjemmeside. Der er kommet SÅ mange nye farver – Bliv fristet på hjemmesiden.

 

Nye løbesko

Jeg har en eller anden (ret irrationel) ide oSkærmbillede 2014-12-07 kl. 18.53.49m, at jeg har “lov” til at købe nye løbesko, når jeg melder mig til et løb – Jeg er dog langt fra sikker på, at min bankrådgiver er enig. Derfor ønsker jeg mig nye løbesko, og jeg er tilbage hos Asics! De fungerer simpelthen bare bedst for mig. Jeg løber i GT 2000, og de koster lige omkring 1000 kr. både på nettet og i butikkerne. Jeg er faktisk ret vild med denne farvekombination!

 

2XU kompressionstights

Skærmbillede 2014-12-07 kl. 19.00.13Kan man få for mange tights? NEJ og da slet ikke, når de er fra 2XU. Jeg har et par allerede, og jeg elsker at have dem på, både til træning og efter træning som en del af min restitution. Derfor vil jeg gerne ønske mig endnu et par, denne gang med farvet logo. Du kan se udvalget på Energilagerets hjemmeside, og prisen er 899 kr. Du vil med sikkerhed ikke fortryde dit ønske/køb – Skærmbillede 2014-12-07 kl. 19.16.13Det tør jeg godt stå inde for. Men “pas på” med Energilagerets hjemmeside – Der er virkelig mange lækre produkter, der frister, fx deres lækre Questbars, som er den perfekte træningssnack på farten. Min favorit er Chocolate chip cookie dough!

 


Træningstaske fra The North Face

Okay, jeg har allerede to duSkærmbillede 2014-10-14 kl. 09.01.01ffelbags fra The North Face, og derfor er den ikke at finde på min ønskeliste denne jul! MEN derfor vil jeg gerne stadig gøre opmærksom på, at hvis du står og mangler en træningstaske, så er denne duffelbag et must. Jeg bruger min small taske HELE tiden til skole og træning, og min medium taske, når jeg rejser på ferie. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg klarede mig uden før! En small taske koster 699 kr. og en medium koster 799 kr. De fås i mange lækre farver – og der burde være en for enhver smag. Tjek udvalgtet ud på Grejfreaks hjemmesideHar du lyst til at læse mere om denne taske, så kan du læse min anmeldelse af tasken i et tidligere indlæg her på bloggen.

 

Jeg håber, at I kunne bruge dette indlæg som inspiration til ønskelisten. Jeg ønsker jer alle sammen en dejlig 2. advent! 

De kærligste hilsner fra Anne-DItte 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

En kommentar til: “Inspiration til ønskelisten #1

  1. Mai

    Lækre ting på ønskelisten Anne-Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>