Konkurrence: Inspire Convention 2014

0 Flares 0 Flares ×

Dette års “Inspire Convention” løber i år af stablen den 12.-14. september i Frederiksborgcenteret i Hillerød, og Sundhedsbanditten udlodder 2 billetter + 2 par Nike Free sko! (Læs mere om konkurrencen nederst i indlægget).  

Inspire Convention er en konvention, som blandt andet indeholder 140 workshops, foredrag og masterclasses. Det giver mulighed for at blive inspireret og afprøve en masse nye aspekter inden for træning, kost og sundhed! Du kan tjekke hele programmet her. Programmet er spækket med nye træningsformer og kendte ansigter, fx locomotion med Ido Portal, sund madlavning med Michelle Kristensen, dans med Peter Friis, foredrag med Umahro osv. osv.

Jeg har fået mulighed for at deltage i dette event, og jeg glæder mig allerede som et lille barn! Jeg glæder mig til at blive inspireret inden for både træning og kost, og jeg lover, at jeg sender inspirationen videre til jer på bloggen efterfølgende. Jeg vil løbende opdatere min instagram omkring dette event, så følg med via @adtermannsen

Programmet er omfattende! og det gør det svært at vælge, men jeg har efter mange overvejelser meldt mig til:

 • “Cykling: hårdt vs. svært”
 • “Mind2peak”
 • “Gennemfør en ironman på 45 minutter”
 • “Locomotion” med Ido Portal
 • “TRX mobility”
 • “Sådan spiser du dig (hurtigere) fra skader, smerter og inflammation” med Umahro
 • “Selfmyofascial release/foam rolling”

 

Lyder denne konvention som noget for dig?

Så tjek Inspire Conventions hjemmeside her, hvor du kan finde praktiske informationer og selvfølgelig også tilmelde dig selve konventionen. Du kan også følge med på facebook under “Inspire Convention” eller på instagram under @inspireconvention. Der er løbende konkurrencer med fede præmier!

Og nu til konkurrencen…

Sundhedsbanditten udlodder 2 billetter til “Inspire Convention 2014″

inkl. 2 par Nike Free sko (værdi i alt: 6.600 kr.)Sådan deltager du i konkurrencenBanner-uden link

Da præmien i denne konkurrence er af stor værdi ønsker Sundhedsbanditten, at finde en værdig vinder. Ifølge Sundhedsbanditten er en værdig vinder af denne unikke konkurrence en person som brænder for træning, kost og sundhed, med andre ord en rigtig ”Sundhedsbandit”.

Vi beder derfor alle, som ønsker at deltage i denne konkurrence om at skrive, hvorfor det lige netop er DIG og en valgfri ledsager, vi skal sende af sted til Inspire Convention den 12.-14. september med to par nye, lækre Nike Free sko på fødderne!

 • Skriv din begrundelse som en kommentar til dette indlæg (max 250 ord).
 • ”Like” derpå dette blog-indlæg ved at trykke på Facebook logoet nederst eller til venstre for dette indlæg, og så er du med i denne fantastiske konkurrence.
 • Et krav er naturligvis også, at du “Liker” Sundhedsbanditten på Facebook, hvis du mod forventning ikke allerede gør det :)

De indsendte bidrag vil løbende blive læst og Sundhedsbanditten vil udvælge en vinder den 5. september. Vinderen får direkte besked, så husk at skrive din email i din kommentar.

Vi glæder os til at læse jeres bud – God fornøjelse!

Kærlig hilsen Sundhedsbanditten

Ps. Vinderen vil få udleveret billetter og sko den første dag på selve konventionen.

Dette indlæg er sponsoreret


0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

35 kommentarer: til “Konkurrence: Inspire Convention 2014

 1. Maria

  At formidle og undervise andre inden for træningen, kost og sundhed, kræver også at man også selv får noget nyt inspiration og får nogle nye sjove oplevelser, så man kan blive ved inspirerer andre og formidle viden videre. Her vil et sted som Inspire Convention være en fantastisk legeplads :)
  Både af personlig interesse, fordi træning, kost og sundhed i en dejlig tre-enighed gøre en glad – både i kroppen og sindet. Men også som faglig inspiration i forhold til min funktion som fysioterapeut studerende, hvor det glæder om at have så mange forskellige værktøjer som muligt, så man bedst muligt kan hjælpe de mange forkellige klienter man har i hænderne gennem en dag, med vidt forskelige problemstillinger og livssituationer.
  At komme til Inspire Convention vil derfor være helt fantastisk oplevelse og et kæmpe indspark af ny inspiration :)

  Nice blog forresten, det er nogle ret inspirerende opskrifter du ligger op :)

 2. Troels Seberg

  Jeg er helt sikker på at den person i efterspørger er mig. Jeg brænder for mit arbejde som træner og instruktør på diverse hold. Det at hjælpe andre og skabe et smil på hver kunde og person jeg møder til dagligt gør at jeg vågner op hver dag med fornyet energi og elsker mit liv – både arbejdsrelateret og lige så min egen træning og udviking.

  At få fornyet inspiration gør at jeg hele tiden er under vikling, hvilket også gør at folk omkring mig også er under udvikling, da jeg elsker at dele ud af min erfaring og se andre få gavn af den. Ingen gode guldkorn skal holdes hemmelig når andre kan få glæde af dem. Jeg afprøver altid nye fif og ideer på min egen træning inden jeg giver den videre, så her vil Inspire Convention være en mulighed for mig at skabe endnu flere og bedre oplevelser.

  Jeg mener at der i vores branche aldrig er dårlig information, men information vi kan lære af og pille de ting ud vi finder relevante i forbindelse med ens beskæftigelse og situation. Udvikling er et must for at blive bedre og jeg vil hele tiden være bedre end jeg var igår så derfor skal i vælge mig :)

  Tseberg@gmail.com

 3. Jeg ville medbringe min dejlige søster, som jeg sammen med nyder mange gode aktive stunder med. Vi er begge meget optaget af både træning, kost og sundhed. Jeg læser selv fødevarer og ernæring på Københavns Universitet, mens hun er nyuddannet fysioterapeut, så derfor har vi begge en grundviden, som vi ønsker udvidet. Vi holder begge af at være aktive, og cykler samt løber begge en del. Derfor vil det være en helt fantastisk oplevelse for os begge, som vi kunne dele sammen :)

 4. Camilla

  Når man er uddannet som fysioterapeut gælder det om at holde sig opdateret omkring forskellig redskaber og værktøjer til at inspirere andre til at komme igang med at være fysik aktive samt holde sig det.
  Ved at have et bredt spektrum kan man komme ud til flest mulige og derved hjælpe dem der hvor de står i livet.
  Dette tror jeg at Inspire Convention vil være for mig som fysioterapeut men også som aktiv idrætsudøver hvor jeg vil få mulighed for at finde nye udfordringer.
  Men det vil også hjælpe mig i forhold til at rådgive, formidle og hjælpe andre bedre og ikke mindst mig selv.
  Jeg vil medbringe min søster. Vi går begge to meget op i kost, træning og sundhed, og elsker at få udvidet vores horisont med nye alternativer til det vi allerede ved samt inspirere hinanden med nye opskrifter samt træningsmuligheder, som er med til at udvikler os.

 5. Lisa Christiansen

  Jeg håber, at jeg bliver den meget heldige vinder, der skal bruge en weekend på Inspire Convention, som ser ud til at være en weekend i trænings- og sundhedshimlen ☺ Jeg elsker at blive klogere og inspireret, når det handler om sundhed, og jeg er selvfølgelig stor tilhænger af træning, alt lige fra styrketræning, til dans, til Yoga.
  Hvorfor skal det lige være mig, som skal vinde denne fede præmie? Jo! Det skal det, fordi at
  til september starter jeg på mit speciale, hvor jeg skal lave celleforsøg omkring sundhedsfremmende effekter af Kasein. Jeg skal følge en ph.d. studerende i Midtjylland på Foulum Forskningscenter, samtidig med at jeg skal have timer på Københavns universitet. Det bliver derfor en lang og hård periode, hvor meget af tiden vil blive brugt stillesiddende i et tog ☹ En weekend på Inspire Convention vil være et fantastisk pusterum med masser af inspiration. Jeg er sikker på, at jeg vil være springfyldt med energi efter sådan en weekend og klar til meget mere speciale og undervisning, som alt sammen står i sundhedens tegn.
  Jeg ville ønske, at jeg kunne deltage i dette event lige meget hvad, men priserne på dette event er desværre ikke SU-venlige ☹ Derfor krydser jeg fingre for lidt sundhedsbandit held ☺
  Til slut vil jeg bare sige, at jeg med glæde dukker op i strømpesokker, for straks at kunne påføre mig de nye lækre Nike Free sko :D

 6. Louise Bonde Stisen

  Uha, jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde det på vegne af mig selv og min mor. Jeg ER en rigtig sundhedsbandit og kunne rigtig godt tænk mig at opleve en masse spændende ting der har med sundhed at gøre. Elsker at blive udfordret og lære nye ting. Og så ønsker jeg det inderligt for min mor, da hun hele tiden går og brokker sig over det 20 kg på sidebenene, dermed tror jeg det kunne være en rigtig god start for hende samt en form for wake-up-call hun går og søger. Og så kunne det være super at få den oplevelse sammen. Knus Louise.
  PS. eeeeelsker selvfølgelig din blog ;D

 7. Cecilie Gudmundsson

  Et vægttab på 20 kg, et halvmaraton i vente og pludselig bliver jeg skadet i mit knæ – mit livs største krise! Troede lige at det kørte for mig, men måtte lige pludselig til at skulle lave endnu en livsstilsændring, da løb var blevet en stor del af mit liv. Gennem sund mad og hvile i knæet, er jeg efter et halvt år kommet igang med løbetræning igen. Jeg har fået sneget mig op på 5 km og har blod på tanden. Bloggen her, har hjulpet mig med mine cravings undervejs og har gjort mig til en meget bedre (sund)kok.
  Nike Free skoene vil hjælpe mig videre i min drøm om et halvmaraton UDEN skader ;)

 8. Sonja Christiansen

  Jeg er “gammel”. Ja, ja – rolig nu! Ikke så gammel, at skroget er ved at falde fra hinanden, men alligevel. Jeg kunne godt trænge til inspiration, så jeg fortsat kan være inspiration for børn og børnebørn og vise dem sådan behandler man sig selv, så alle de leveår man får bliver gode år. Livet er jo herligt, og tænk alt det man kan lave af badutspring og vrikken med hoften til fede rytmer, for ikke at tale om alle de løbesko man kan slide op, mens man styrt producerer endorfiner. Kosten har trods skiftende forvirrende råd, gennem mine 61 leveår, vist været god. En inspirerende blog som Sundhedsbanditten giver mig lov til at synde, selv om det smager så godt, at det da vist ikke kan passe det her er sundt. Efter de 60 ser jeg mange omkring mig svulme op til ukendelighed, blive plaget af gigt og alverdens elendighed. Så jeg prøver efter bedste evne at inspirere mine omgivelser til at holde dampen oppe og kiloene nede. For mig skal den indre lalleglade pige have lov at lade træningen bestå af alle de muligheder en dagligdag byder på, for ikke at tale om alle de skridttællere jeg har slidt op. Det skal ikke være kedeligt, men en ren nydelse at passe på mig selv. Nu vil jeg så morderlig gerne forlyste mig på Inspire Convention – og ve mig om ikke mit store glade fjæs vil sprede glæde i flokken.

 9. Sofie Buhl

  Jeg vil SÅ gerne til dette Inspire Convention… Jeg har, lige siden programmet blev offentliggjort, fulgt lidt med, men desværre er det for dyrt, når der også kommer transport fra Aarhus… Det har dog været meget med i overvejelserne! Derfor blev jeg helt vildt glad, da jeg så denne konkurrence… Især “Cross-dance” workshoppen fredag vil jeg helt vildt gerne :o)

  Jeg er danseinstruktør i Fitness World og jeg elsker det!!! Derudover elsker jeg at styrke og presse min krop til det yderste, og samtidig også at arbejde med dens smidighed til pilates, yoga mm. samt med det nyeste – foamrollers. Træning og sund livsstil har fået mig igennem mange ting i mit liv, og det er blevet mit pusterum. Er jeg sur, glad, ked af det – så er det her, jeg får det ud. Desværre har mit nye job som Trainee hos en virksomhed en time væk fra min bopæl gjort det lidt svært for mig at nå al den træning og inspiration, jeg gerne vil have… Så derfor ønsker jeg mig så meget en billet til denne weekend :-)

  Jeg er vild med inspiration, og også i forhold til madlavning, som jeg går en del op i. Igen, det er lidt presset i min hverdag, men når jeg har tid, nørder jeg opskrifter mm….

  Hvis jeg ikke havde noget at lave i et halvt år ville jeg helt sikkert gå amok med hold, kurser, events og sund madlavning…. Det er der dog ikke mulighed for, når man også gerne vil have et arbejdsliv/uddannelse :-)

  Jeg ville helt sikkert tage min kæreste med, som brænder lige så meget for sundhed og træning som mig…. Det ville være en perfekt overraskelse!

 10. Kiki Hindhede

  Træning, kost, sundhed har en meget stor betydning i vores liv. Jeg er i gang med en kæmpe kamp om at tabe en masse kilo, med denne Event ville det være prikken over i’et. Det vil give mig en masse inspiration, motivation, styke og tro til at fortsætte den hårde kamp. Jeg vil tage min kæreste med, som igennem tiden altid har været en rigtig sportsmand. Han mistede sin storebror for lidt siden, og har svært ved at komme i gang med træningen igen. Dette ville være en perfekt mulighed for ham at komme i gang igen, at skulle overaske ham med denne overraskelse, ville gøre så meget godt. Det ville være det bedste der kunne ske for os.
  Jeg ønsker det af hele hjertet.

 11. Alle som skriver her, er jo fantastiske mennesker. Om jeg også er det, ved jeg ikke, men jeg er stolt af mig selv.
  Jeg har været instruktør i mange år, men efter jeg, for 17 år siden, fik min datter gik det ned ad bakke, som i rigtig ned ad bakke.
  Jeg holdt op med at træne og blev selvfølgelig mere og mere usund.
  Prøvede i mange år med mange mirakelkure for at tabe mig samt lidt træning, desværre uden resultat.
  Den 01/01 2013 tog jeg så skeen i den anden hånd. Nu skulle det være.
  Jeg startede på en omlægning af min kost – satte lidt mere ind på træning (selvom det var svært med en vægt på ca 100 kg. (er 161 høj)). Var mange gange ved at give op, men stædigheden kom over mig.
  I dag har jeg så tabt 36 kg og træner mindst 10 gange om ugen – det er både spin – Zumba – Cross og Step.
  I sommerferien var jeg endda vikar i mit træningscenter på Step/styrke.
  Nu er jeg så indstillet til en maveskindsoperation her i oktober.
  Så træning – kost og sundhed er nu en naturlig del af min hverdag. Jeg skal ALDRIG være overvægtig og slap igen. Det vil jeg ikke byde mig selv.
  Hvis jeg bliver valgt, vil jeg tage min dejlige træningsmakker med, som har tabt 20 kg – og vi har støttet hinanden igennem det sidste års tid.

 12. Berit Guldberg Højholdt

  Åh det ville være dejligt at komme med endnu engang prøver hvert år at få sparet sammen til at komme afsted det er nu 5 år siden jeg sidst var afsted.
  For 5 år siden sagde min krop op efter flere år med en syg tyndtarm så jeg måtte stoppe med mit drømme job jeg havde på daværende tidspunkt været i fitness branchen siden jeg var 18.
  Kort tid efter jeg blev sygmeldt blev jeg førtidspensionist og har siden ikke haft råd til at komme afsted jeg træner hverdag for at holde smerterne nede og underviser stadig et par timer om ugen da jeg ikke kan undvære det
  Hvis jeg vandt ville jeg tage min dejlig kone med som for 3 år siden også fandt glæden ved at træne hun havde aldrig trænet før vi mødtes da hun har haft et misbrugs problem siden hendes tidlig ungdom i dag er hun helt færdig med alle rusmidler jeg ville gerne vise hende hvorfor jeg

 13. Efter at have været overvægtig siden barndommen, er jeg nu kommet i gang med mit livs kamp

 14. Freja Madsen

  Jeg lever og ånder for sundhed, kost og motion. Jeg elsker at udfordre mig selv til det ekstreme og elsker derved også træning. Dog ikke genoptræning.. For et år siden skete en ulykke i militæret som kig ud over min rygsøjle, så jeg måtte stoppe med alt. Men jeg ville ikke give op, jeg har genoptrænet nu i 9 måneder og ser fremskridt. Jeg kan næsten gøre de ting jeg vil men har konstante smerter og må sige fra ved de ekstreme ting. Jeg har dog ikke mistet modet, tvært i mod vil jeg helt tilbage igen. Jeg vil tilbage i militæret og hvis jeg ikke kan det pga kravene, vil jeg hjælpe andre til ikke at give op og lad dem udleve deres drøm. Derfor ville dette være en rigtig god mulighed for mig til at se nye træningmetoder og opleve nye ting jeg kan bruge videre. Hvis jeg vandt ville jeg tage min ven/vejleder/motivation med . Han har støttet mig gennem det hele trods han selv lider af CMT (en slags muskelsvind). Han kæmpe selv hver dag for at opretholde sin styrke og muskelmasse men er det mest positive menneske jeg kender og vil nu gerne læse til kostvejleder og personlig træner, så dette ville give ham et kæmpe kick ligesom meget som det ville for mig :)

 15. Sille

  Jeg ville elske at kunne overraske min kæreste med et par dage på inspire. Han har vendt sit liv 180 grader, fra at kæmpe med stofmisbrug og depression – til at leve sundt og begynde at studere fysioterapi. Han har dedikeret sig selv til at hjælpe andre med at finde deres vej til sundhed, ligesom han selv har. Desværre har ”de sorte år” taget lidt hårdt på økonomien for os, så inspire har altid været ude for rækkevidde. Hjælp mig med at kunne tage fusen på ham og give ham det her, for han kunne virkelig få SÅ meget ud af det! Han elsker at udvide sin horisont ift. sundhed og træning. Især Ido portal snakker han meget om, og han kommer jo også på Inspire, så det ville være det helt store hit. Jeg ville for resten også selv få meget ud af inspire, da jeg kunne bruge inspirationen i mit arbejde som handicaphjælper og kropsterapeut. Please giv min kæreste en oplevelse for livet ved at lade ham vinde.

  Mvh Sille

  Sille@ninjawear.dk

 16. Anders

  Til trods for at jeg (igen) i år ikke har mulighed for at deltage på Inspire Convention af økonomiske årsager (Halløj SU), så vil jeg ikke bruge spalteplads på at forsøge at vinde konkurrencen! Har læst en del af indlæggene nu, og der er helt sikkert mange folk, som fortjener sådan en plads mere end mig! God fornøjelse til vinderen! Der er mange inspirerende historier imellem og folk som gør en forskel for andre! Det er så fedt at læse om!

  Mvh Anders – Træner @ Crossfit Aalborg

  Ps. Vil klart anbefale Ido Portals workshops :-)

 17. Rikke

  Jeg vil SÅ gerne vinde billetterne til denne helt igennem fantastiske weekend, fyldt med de mest kompetente instruktører i DK.
  Som fysioterapeut er man altid nødt til at holde sig opdateret på hvad der sker indenfor træning, sundhed og kost, så man kan hjælpe sine patienter mest muligt. Inspire er en fantastisk mulighed for at komme omkring mange forskellige sportsgrene, tendenser og få ny faglig viden.
  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min gode kollega med, så vi sammen kan blive klogere på os selv, vores patienter og med den nyeste viden i rygsækken, blive de bedste fysser:-)

 18. Berit

  Som frivillig ulønnet spinning-instruktør er det lige noget for mig. Jeg brænder for at lære mere om kroppen, motion og sundhed, der er weekenden helt oplagt til dette. Hvis jeg vinder tager jeg min skønne kæreste med, som også er instruktør i spinning i en forening som jeg er :-)

 19. Anja

  Jeg har stor interesse i Inspire Convention, da jeg er i et forløb med fokus på kost og træning. Jeg elsker træning, men træner for meget Cardio og for lidt styrke, så dette Convention vil være helt fantastisk inspiration til at udvide min horisont og få smagsprøver på nye træningsformer.
  Jeg vil tage min bror med, der er nyuddannet fys og arbejder med unge mennesker i sin dagligdag og dermed også vil kunne tage en masse inspiration med derfra.

 20. Mille Ottosen

  Jeg vil rigtig gerne til Inspire Convention sammen med min fantastiske mand OG EFT-terapeut Peter.

  Jeg har hårdt brug for træning og oplevelser af den positive slags, da jeg kæmper hårdt for at leve livet slankt, sundt og positivt, fuld af træning, sund kost og glæde på trods af massive senfølger grundet seksuelt misbrug i barndommen. Jeg har tidligere været meget overvægtig og sygemeldt igennem længere tid med selvmordstanker og stærk depression – indtil træning og sund kost blev drivkraft i mit liv

 21. Camilla Bendix Petersen

  Jeg er den største sundhedsbandit fra mandag til fredag (en miljøskade af at være uddannet diætist og bachelor i Idræt og Sundhed) og slapper af i weekenden, gerne med en chokolade skildpadde eller to. Jeg har i godt 2 år arbejdet som diætist/konsulent i Slagelse Kommune med at forbedre borgernes sundhed og livskvalitet. For mig hænger livskvalitet og sundhed meget sammen. Det kan været alt fra vejrtrækningsøvelser til konditionstræning og fra vægttab til vægtøgning. Det vigtigste er, at jeg kan give de redskaber videre som giver den enkelte mening og øget livskvalitet.

  For præcis en uge siden startede jeg på den sundhedsfaglige kandidat uddannelse på Syddansk universitet i Odense. Jeg har være til Inspire Convention adskillige gange, men har desværre været forhindret flere gange grundet skader. Nu er jeg skades fri, men er begrænset økonomisk grundet studiet.

  Jeg har arbejdet 10 år i fitness branchen, men har prioriteret min egen træning i en periode. Jeg er top motiveret for at komme afsted på Inspire Convention, da jeg meget gerne vil genoptage mit arbejde i Fitness verdenen. Det vil give mig inspiration og masser af motivation at komme afsted. Ikke mindst vil jeg kunne videre give dette til andre.

 22. Jeg bliver færdig PBES´er til januar, jeg er sundheds- og træningsblogger, uddannet hold instruktør og PT´er. Jeg har arbejdet i fitnessbranchen i de seneste 13 år, men har nu haft et par års pause da jeg haft brug for at finde ud af præcist hvordan jeg kan og vil bidrage til debatten og branchen.

  Jeg ville elske at komme ud til Inspire Convention for at få spandevis af inspiration, indblik i hvad der er aktuelt og hvor i branchen det rykker lige nu.

  Du bør vælge mig da jeg ønsker det brede sundhedssyn og jeg tænker i nye baner for at gøre sundhed tilgængeligt, forståeligt og ikke mindst – langtidsholdbart for den brede befolkning.

 23. Jeg har for et år siden startet min egen virksomhed op med udendørstræning med løb og styrketræning, ved siden at mit arbejde som pædagog. Mit ønske er at jeg på et tidspunkt kan arbejde med træning,motivation og sundhed for fuld tid, da det giver mig så meget at inspirere og motivere andre til at få motion og sundhed integreret ind i deres hverdag. For at kunne blive endnu dygtigere, vil det jo være så inspirerende at komme afsted til Inspire Convention, og få en masse nye input og møde en masse mennesker som har de samme interesser.

 24. Susanne Kyndesen

  Jeg er en dame på 52 som har været aktiv hele livet
  jeg har undervist i 30år i alt inden for træning af voksen og har også haft børnespringhold
  jeg har været med til at danne Gymnastik Foreningen Gedved for 23 år siden som nu er en forening med 700 medlemmer .
  Sidste år startede jeg et nyt hold for mennesker med livstilssygdomme i samarbejde med en fysiterapeutog en læge som var aktive i foreningen og vi samarbejder med Årstiderne og sundby i Horsens.
  vi skal i gang med ny hold igen så ny inspiration ville være fantastisk.

 25. Annemette

  Jeg er 33 og mor til to dejlige unger. Derudover arbejder jeg som instruktør i zumba, crossfit og meget andet. Jeg deltager i løb som Nordic race, reborn raw og toughest. Jeg fremstår som en rollemodel igennem mit arbejde som instruktør. Det betyder at jeg spiser sundt og så det passer til den træning jeg udfører. Jeg vejleder mine medlemmer så de også kan leve sundt og træne mest optimalt. Jeg inspirerer dem igennem min levevis.
  Kost og motion er mit liv og derfor ville det være helt perfekt at sende mig på inspire convention, så jeg kan vende tilbage med masser af ny inspiration

 26. Inga Schubert

  Jeg synes, I eftersøger mig, fordi jeg gennem hele mit voksenliv forsømmede træning og gik for meget op i det “gode” (ikke så gode) mad.
  Men for cirka to år siden, sog det så “click” for mig, da jeg var tæt påat være total udbrændt og drænet for alt energi og livet af mit arbejde. Jeg blev pludselig bevidst om, at jeg var nødt til at gøre noget, hvis jeg ikke ville gå helt til grunds.
  Jeg begyndte at beskæftige mig dybgående først med ernæring, senere med træning. Nu efter to år, har jeg ikke blot hele familien med i den sunde og aktive livsstil, men er uddannet fitness instruktør, er ved at blive færdig som personlig træner samt at jeg allerede er meldt til kostvejleder uddannelsen og ser frem til, at gøre det til mit levebrød fremover. Det er fantastisk, når jeg kan hjælpe andre til et helt nyt liv med livsglæde, energi og overskud – som jeg selv fik lov til at opleve.
  Er jeg en sundhedsbandit eller er jeg en sundhedsbandit?

 27. Sidste år var jeg kun med på nedsat kraft da jeg få uger før fik en blodprop i hjernen… Jeg har lige plejet og trænet min far i 5,5 mdr. da han var meget syg og kunne virkelig bruge det til et spark og en frisk start sammen med min skønne datter der har hjulpet. Vi går meget op i sund kost og motion. i 2005 blev jeg kørt ned og udsigten var en kørestol indenfor 2 år men pga pilates, som jeg nu er uddannet i, er jeg normalt gående og træner og underviser i pilates, zumba, kostvejleder og fitness for, ældre, overvægtige, skadede og andre der bare ønsker ny inspiration.. Min far har nu fået plads på et dejligt plejehjem så nu starter vores liv igen… Derfor ville det være super skønt i år at kunne deltage igen og særlig sammen med hende <3

 28. Bonnie Aaderup Amdal

  Der var engang en flot slank pige, som trænede dagligt både selv, og som træner for motion og elite. Træning var hendes liv og da hun mødte em mand som hun syntes om var det første han fik besked på at han ikke skulle forvente nogensinde at komme til at betyde lige så meget for hende som træningen…..
  Den pige er mig, på et tidspunkt blev jeg dog indhentet af virkeligheden fandt ud af manden alligevel betød mere end træningen og fødte ham to børn. Desværre var det ikke min spidskompetence at være gravid, jeg tog over 30 kilo på og blev depressiv og medicinet.
  I dag har jeg taget skeen i den anden hånd igen, står på kl. 5.30 for at nå at løbe inden resten af familien står op og drømmer om igen at kunne træne flere gange dagligt men må se i øjnene at med fuldtidsjob, mand og børn er det ikke en mulighed pt. jeg kæmper fortsat med den seneste graviditets kilo men ved også at de nok skal ryge selv om det ikke lige bliver “over night”
  Det vigtigste er dog at jeg nyder den træning jeg når og jeg nyder at lave sund og nærende kost til mig selv og til min familie.
  Jeg håber at blive vinder af denne konkurrence, så vil jeg få et frirum fra vasketøj og lektielæsning og jeg vil inviterer Bente Rosenberg Josefsen med fordi jeg syntes at hendes historie er inspirerende…..

 29. Anne

  Jeg ønsker at skabe en ny livsvej i en cocktail af træning, væren og næring for krop og & sjæl og vil elske og være dybt taknemmelig for at opleve Inspire Convention og lade spirere vokse derfra:-)

 30. Vibeke

  For at jeg kan være en dygtig underviser, er det en nødvendighed at jeg selv til stadighed kan blive fyldt op af super gode undervisere. Jeg har undervist i mere end 25 år, og gør det stadig med stor fryd. Jeg glæder mig vildt til disse 3 dage dage i Hillerød med top inspiration.
  Jeg tror på det hele menneske, og at vi kan helbrede os selv, men ved også at det kræver et konstant fokus på vores sundhed og dermed vores kost, træning og tanker. Derfor er det vigtigt for mig, at blive ved med, at formidle budskabet om vigtigheden i at dyrke motion, få en ordentlig kost, og via dette og den medfølgende glæde og gode følelse det giver i kroppen, at være med til, at holde fast i de positive tanker i livet. Det er meget nemmere når vi gør noget godt for os selv.

 31. Rikke Brahe

  Jeg starter på uddannelse som sports massør til september. Glæder mig meget til at få mere viden om kroppen og det der sker med den under sport og motion, ville elske en hel weekend til motion og inspiration. Jeg har 4 børn som ville elsket Deres Mor vandt. ❤️ Kh Rikke Brahe

 32. Anne Sandberg Madsen

  Jeg træner efter Anna Bogdanova’s Skyhøj Forbrænding, samt Balder Uden Buler (BUB), de første træningsprogrammet der har kunne fastholde mig. Min styrke forbedres hvilket er vigtigt i forhold til jeg har psoriasis gigt og slidgigt. Endvidere bruger jeg kosten som medicin sant kosttilskud – jeg har det sidste år gået hos naturopath, hvilket har gjort mig medicinfri.

 33. Pernille

  Først og fremmest vil jeg gerne sige at jeg synes at det her er en hel fantastisk mulighed – tak for initiativet! Jeg vil super gerne have muligheden for at vinde disse billetter, da jeg som fremtidig fysioterapeut (og sundheds bandit vel at mærke!) virkelig interesserer mig for alt, der den givende weekend vil blive fremvist, men desværre må sande at jeg som fattig studerende, ikke har mulighed for at betale hvad det koster. Det er et brændende ønske at få lov til at lære fra alle disse mennesker og om jeg så sad bagerst i rækken, ville mine øre stadig lytte mest! Jeg ville tage min med-studerende kollega med, så vi sammen kunne få en helt fantastisk og lærerig weekend. Og så har min chef i Fitness centeret allerede sagt, at hvis jeg vinder – Ja, så har jeg da fri! Hun vil endda låne mig sin bil til turen over broen!

  Ih… Jeg håber!

 34. Jeg nåede det lige! Jeg arbejder på fuldtid inden for kommunikation og går træningsamok, når jeg bliver sluppet løs hver eftermiddag, så det var irriterende vanskeligt at finde tiden til at kommentere indlægget her – når jeg også skulle kræse om min aftensmad i køkkenet :) Men hvor VIL jeg gerne til Inspire Convention, så selvfølgelig skulle tiden findes! Inspire Day i Vejle i marts var superfed med en masse lækker combat, og jeg ville sindssygt gerne indsamle endnu mere og bedre inspiration til min hardcore cirkeltræningsundervisning i fitnesscentret. Jeg har en blog om proteinrig sund hverdagskost kaldet Sundere Alternativer og er netop også blevet aktiv på IG for at tage sundhedsbloggen skridtet videre. Jeg gennemførte et otte ugers kostforløb sidste år og fik lagt hele min livsstil om. Jeg elsker at fortælle om min fornyede energi, de synlige resultater, de lækre opskrifter – og jeg vil gerne kunne dele ud af de sejeste træningstips også. Jeg er desuden dedikeret Umahro-fan og halv-besat af TRX for tiden, så grundene til, jeg vil afsted, vil ingen ende tage :D Nåja, og så har jeg en lille småhemmelig drøm om noget bodyfitness senere hen …Krydser alle fingre!

 35. Andreas

  Hvorfor skal i sende lige netop mig af sted?
  – helt kort: fordi jeg bare brænder for min træning. Den lidt længere forklaring bunder i det kick jeg får, hver gang jeg tager ud og motionere. Jeg gik i mange år og levede meget usundt, mine kostvaner var helt forfærdelige, med alt for store portioner og alt for fed mad, det gjorde det ikke bedre at jeg samtidig har en enormt sød tand; At jeg så også elsker at sidde og se film og spille computer gjorde det næsten uundgåeligt at jeg blev både overvægtig og allerede i begyndelsen af 20’erne havde alt for dårlig kondi og en meget svag fysik, der ofte ledte til skader i både fødder, ryg nakke og skuldre.

  Heldigvis blev jeg bidt af tanken om noget bedre. først og fremmet var det drømmen om en flot krop der tiltalte mig, men jo længere tid jeg brugte i fitness og på motion i det fri, jo flere ting gik der op for mig. Hvordan det hele går op i en højere enhed. For mig er motion blevet en livsstil, jeg går mere og mere op i hvad jeg indtager, hvordan jeg træner, hvilke typer træning der virker, og hvor tit jeg træner.
  Det er alt lige fra løbetræning, cykling, svømning, fitness træning og yoga der fanger min interesse nu. Jeg går til dagligt på universitetet i Århus, og når dagen er slut og jeg har siddet ned i flere timer, så får jeg stress hvis ikke jeg kommer ud og bruger min krop.

  Jeg nyder at læse op om træningstips, eller se videoer på youtube af fitness coaches der kan hjælpe mig til at blive den bedste udgave af mig selv som jeg overhovedet kan blive.
  Mine skader er efterhånden fuldstændig forsvundet, min holdning og fysik er bedre end nogensinde før, og det har som bonus givet mig et mentalt overskud og en glæde jeg aldrig troede muligt! Oven i hatten har jeg nu mulighed for at hjælpe de venner jeg træner sammen med, med at undgå skader og få strækket ordenligt ud!

  Så hvorfor skal jeg sendes af sted med min bedste ven? Jo fordi mit drive for at blive den bedste version af mig selv både åndeligt og fysisk aldrig har været højere, og fordi jeg vil kunne lære SÅ mange ting af at komme over og blive inspireret på jeres konvention!

  MVH
  Andreas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>