Lun kartoffelsalat

0 Flares 0 Flares ×

En kogt kartoffel behøves ikke være kedelig og en kartoffelsalat behøves ikke altid være kold. Derfor denne opskrift på lun kartoffelsalat.

Den passer perfekt til grillmad hen over foråret og sommeren – og den kan nemt varieres med andre pestoer eller grøntsager. Prøv dig endelig frem, og hvis du har erfaringer med andre ingredienser, så skriv gerne en kommentar under opskriften..

Mængderne er udeladt af denne opskrift, da kartoffelsalaten kun er tilbehør til en ret, og det kommer derfor an på, hvad der ellers serveres til retten..

Ing2014-03-30 13.07.47redienser

  • Nye kartofler
  • Grøn pesto
  • Radisser
  • Forårsløg
  • Blomkålsbuketter
  • Blandede salatblade
  • Bønnespirer
  • Ærter (frisk/frost)

 

Fremgangsmåde

Skyl kartoflerne og skær dem i mindre tern. Kog dem med lidt salt. Pas på med at overkoge dem, da de så bliver “most”, når du blander salaten sammen.

Imens kartoflerne koger, snit da radisser, forårsløg og blomkålsbuketter og skyl salatblade og bønnespirer. Optø evt. ærterne.

Hæld vandet fra kartoflerne, når de er møre. Vend karotflerne med pesto og vend til sidst alle grøntsagerne i kartoflerne.

Server kartoffelsalaten umiddelbart efter sammenblanding, så den stadig er lun.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>