Madanmeldelse: Madklubben Vesterbro

0 Flares 0 Flares ×

foto 4-5Forrige torsdag skulle en veninde og jeg mødes ved Sund Sult (se anmeldelse her) efter en lang arbejdsdag for os begge to. Hun tog fusen på mig, og inviterede mig på tre retters menu på Madklubben på Vesterbro – jeg følte mig som en meget heldig veninde..

 

Madklubben går ud på “fremragende mad til fornuftige penge”. Madklubben består af 7 forskellige restauranter fordelt rundt omkring i København. Vi besøgte som sagt Madklubben på Vesterbro. 

 

 

Forret

Forret

Selvom klokken nærmede sig otte, så var stedet propfyldt på sådan en almindelig torsdag aften i marts. Vi blev hurtigt kontaktet af en meget imødekommende tjener, som var virkelig ægte, sød og sjov i sin fremtoning (det var virkelig ikke det mindste påtagethed). Vi fik lige lov til at hænge i deres hyggelige bar et par minutter, hvor vi bare var betaget af den stemning.. Der er dæmpet belysning, lækker musik og åbent køkken, hvor man kan se de mange kokke i aktion (dog uden nogen former for støjgener herfra!). Vi fik anvist et bord til to, og en sød kvindelig tjener satte os ind i menuen + ”dagens tavle-ret”, samt satte det lækreste lakrids-grov brød og smør på bordet.

 

Der er ikke så meget at vælge imellem på menukortet – MEN det var alligevel svært.. Vi besluttede os for en tre-retters menu til 200 kr. Vi valgte begge en forret med tartar og en fiskehovedret med torsk. Mine veninde havde aldrig før smagt tartar med var virkelig begejsret – og den var virkelig også god. Tartaren blev serveret med karl johan mayo, syltet porre, chips og karse. Derefter fik vi vores bagte torsk med friske urter, rosenkål, syltet glasdkål og en beurre blanc sauce.. Fisken var perfekt bagt, og var virkelig saftig. Hertil fik vi en perfekt afstemt hvidvin. Vi bestilte to sideorders: smørstegte kartofler med urter og en bønne/æble/fennikel-salat til. Selvom det er gourmet, så var portioner ”store”!

Hovedret

Hovedret

 

Selvom vi var mætte efter de to første retter, så havde vores søde tand dog lyst til mere J Min veninde bestilte en passions mousse med lakrids-knas og jeg bestilte en dessert med sprøde æbler, marcipan-crumble og æble-flødeis. Selvom vi snart ikke kunne presse mere af den lækre mad ned, så blev begge vores desserter spist op – simpelthen fordi de smagte så  lækkert.

 

Ved ti-tiden takkede vi for denne aften, og igen var tjeneren henne for at høre os, hvordan vi synes, det havde været, lidt uddybende om konceptet, hvornår de skiftede menukort igen osv. Vi blev nærmest fulgt til dørs – virkelig fornem betjening hele vejen igen!

 

Dessert

Dessert

 

 

Vi var helt høje over vores impulsive madoplevelse på Madklubben Vesterbro. Vi skal med sikkerhed ind og lure på de skiftende menukort på de forskellige steder i København. Vi vil virkelig anbefale Madklubben til alle andre, der har lyst til at forkæle dem selv med en virkelig god madoplevelse. Og priserne er jo virkelig, så selv os studerende kan være med.

Jeg beklager den haltende billedkvalitet, men den dæmpede belysning kombineret med min iphone gav ikke det allerbedste resultat! 

 

 

Sundhedsbanditten giver 6 ud af 6 æbler Favicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-ny

 

Tlf. 38 41 41 43

Åbningstider: 17.30-24.00 alle dage (køkkenet lukker kl. 22.00)

Hjemmeside: www.madklubben.dk/vesterbro

Prisniveau: 1, 2, 3 eller 4 retter til henholdvis 100, 150, 200 eller 250 kr. Sideorders koster 25 kr. Derudover koster kaffen 10 kr. Det er også få retterne fra tavlen, som varierer fra dag til dag, men er i samme prisklasse. 

Hvor: Vesterbrogade 62, 1620 København V

 

 

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>