Madanmeldelse: Nico’s Sunde Køkken

0 Flares 0 Flares ×

S2013-09-29 18.25.39øndag aften i kløerne på tømmermændene… Jeg tror, at de fleste kender denne situation… Man er ved at være sulten, men man magter på ingen måde, at skulle ned at handle i et overfyldt supermarked for derefter at tage hjem og kokkerere. Takeaway er en god løsning på dette søndags-problem.

Jeg har en forkærlighed for sunde takeaway-steder, og denne gang skulle Nicos Sunde Køkken afprøves. På menukortet er der sandwiches, salater, forskellige typer kyllingetilbehør, samt milkshakes, juices og smoothies.

Jeg besluttede mig for en salat. Ved første øjekast var disken fyldt af flotte salater, men da jeg så skulle til at bestemme mig for de tre salater, var det ikke nær så indbydende alligevel. Mange af salaterne var ikke ”rigtige” salater, men nærmere tapas-tilbehør, som fx tzaziki, humus. Yderligere var salaterne fedtet ind i rigtig meget dressing, især kartoffel- og pastasalaterne. Jeg besluttede mig for en rødbedesalat, en spinat/tomatssovssalat og en med artiskokker + et kyllingespyd. Prisen blev 67,50 kr.

Jeg var dog ikke ovenud begejstret for min hjembragte mad. Jeg synes, at rødbederne var meget ”snaskede”, og artiskokkerne havde fået alt for meget citron. Kyllingen og spinatsalaten var derimod ganske udmærket.


Sundhedsbanditten giver 2 ud af 6 æbler Favicon-nyFavicon-ny

Det er simpelth2013-09-29 18.44.21en ikke nytænkende nok – sandwichene og salaterne er helt gængse, og så synes jeg, at konceptet skrider en smule, når man kan få bacon, flødekartofler osv. Yderligere er salaterne virkelig snaskede. Det er ærgerligt for ”det sunde koncept”, og jeg bliver en smule mistroisk i forhold til tilberedningsmetoder, fedtprocenter i dressinger mv.

Tlf. 33 24 97 97 (mulighed for at bestille mad til afhentning)

Åbningstider: Ikke oplyst

Hjemmeside: www.nicossundekoekken.dk

Prisniveau: Sandwiches fra 45 kr.-55 kr. Salater til 25 kr., 45 kr., 53 kr. og 74 kr. Tilbehør til salater varierer afhængig af typen af kylling, fx 2 kyllingespyd til 20kr. eller kyllingebryst til 25 kr. Milkshakes og juices til 39 kr. og smoothies til 43 kr. Nico’s Sunde Køkken giver 10 % i studierabat. 

Hvor: Gl. Kongevej 167, 1850 Frederiksberg C.

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>