Madanmeldelse: Sund Sult

0 Flares 0 Flares ×
IMG_4920

Disken var fyldt til bristepunktet!

En by som KBH bugner af takeaway til travle mennesker, der i ny og næ har brug for den nemme løsning. Takeaway var tidligere lig med usund mad rig på fedt, hvidt brød og dårlige råvarer..

Det er heldigvis ikke længere tilfældet – og når man cykler rundt i KBH ser man adskillige skilte, som reklamerer med sunde takeaway alternativer.

Efter en shoppetur på strøget blev en veninde og jeg enige om, at prøve stedet Sund Sult. Jeg var blevet anbefalet stedet af flere veninder, så forventningerne var høje.

Det lille takeawaysted var super enkelt og pænt indrettet. Ekspedienten var hurtig til at spørge, om hun kunne hjælpe os med noget. Disken var propfyldt af de lækreste salater lige fra forskellige pasta- og kartoffelvarianter, salater som havde været tilberedte og kølet ned, fx champignon i tomatsovs, kogt bønnesalat til en masse friske grønne salater. Det var altså virkelig svært at beslutte sig!

 

 

IMG_4922Min veninde valgte en sandwich. Det var muligt at vælge mellem 17 forskellige sandwich, flere med forskellige typer fisk, lækre oste, 6 vegetariske og så de klassiske med varianter af kylling og kalkun. Dertil vælges mellem flere typer grovbrød, rugbrød og bagels. Alle sandwich indeholder salat, rucola, gulerod, rødløg, tomat, agurk, peberfrugt, cashewnødder, soltørrede tomater, jalapenos og valgfri hjemmelavet dressing (8 forskellige, som variere). En sandwich med masser af lækre råvarer! Min veninde valgte en tunsandwich med pestodressing i grovbrød og syntes ”at den var sindssygt go’!”. Pris: 49 kr. 

 

 

 

IMG_4921

 

Jeg valgte efter lang tids overvejelser en mellem salat, hvor man vælger fire salater fra disken. Jeg havde virkelig svært ved at beslutte mig, men valgte en bagt champignon i tomatsovs, frisk rødkålssalat og broccolisalat og en kylling/spidskålssalat. Til den store portion salat fulgte også brød. Der var virkelig kælet for salaterne, som hver især smagte fantastisk! Pris: 55kr.

 

 


Vi var ovenud tilfredse, og vi vender med sikkerhed tilbage, for at afprøve Sund Sult omfattende menukort, fx de mange variationer i sandwiches, forskellige salater (varierer fra dag til dag), tilbehør til salater fx kyllingespyd, kyllingebryst, hjemmelavede falafel, okse- eller vegetarbøffer og fiskefilet. Yderligere er der hver dag forskellige varme retter, som varierer efter sæson. Sund Sult tilbyder også lækre juices, smoothies og kaffe og hjemmelavede kager. Alt sammen to stay eller to go! Super venlig og imødekommende betjening. Dog er der få siddepladser, og indbyder til det hurtige måltid på farten.Sundhedsbanditten giver 5 ud af 6 æbler  Favicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-nyFavicon-ny

Det eneste der trækker ned er, at der kun er meget få siddepladser i butikken.

Ps. jeg har besøgt dette sted mange gange efterfølgende!

 

Tlf. 33 11 11 58 (mulighed for at bestille mad til afhentning)

Åbningstider: Man-lør 10-21, søn 11-21.

Hjemmeside: www.sundsult.net

Prisniveau: Sandwiches fra 49 kr.-52 kr. Salater til 42 kr., 55 kr. og 65 kr. Tilbehør til salater til 20 kr. Juices og smoothies til 42 kr. Sund Sult giver 10 % i studierabat.

Hvor: Gl. Kongevej 147, 1850 Frederiksberg C.

 

 

 

 

 

 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

En kommentar til: “Madanmeldelse: Sund Sult

  1. […] torsdag skulle en veninde og jeg mødes ved Sund Sult (se anmeldelse her) efter en lang arbejdsdag for os begge to. Hun tog fusen på mig, og inviterede mig på tre retters […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>