Min træningstaske

0 Flares 0 Flares ×

Jer, der følger med herinde og ikke mindst på instagram ved, at træning er en stor del af min hverdag! Dog fylder studie, venner og familie mindst lige så meget for mig. Med kun 24 timer i døgnet kræver det nogle gange lidt ekstra planlægning for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Det betyder, at jeg stort set altid har en træningstaske med mig, når jeg smutter ud af døren. Jeg forsøger nemlig at træne enten inden eller efter at jeg har været på uni eller i forbindelse med andre aftaler. Det betyder også, at man mere eller mindre altid finder en træningstaske stående fremme i mit hjem! Det er måske ikke kønt! .. Men det er praktisk..

 

Kan man være forelsket i en taske?

Hvis du spøger min stylist-veninde, Joan, ville hun uden at tøve sige JA! Men her snakker vi ikke Belanciaga, Gucci eller Mulberry! Nej, her snakker vi: North Face Duffelbag!

Jeg har i lang tid været SÅ træt af mine træningstasker, som var standard sportstasker fra  fx H20 og Nike. Men nu har jeg altså fundet TASKEN! North Face Duffelbag! No more words needed! Og dog.. Måske skylder jeg en lille forklaring på mit lille crush!

 

Kombi-tasken..

2014-09-14 13.24.52Jeg har blot haft min duffelbag i en måned, men jeg kan allerede nu sige, at den bliver ikke skiftet ud før den falder fra hinanden (og det tror jeg næppe, at den gør!). Man kan svinge tasken over skulderen som et helt almindelig sportstaske, men det helt geniale ved denne taske er, at der også er skulderremme, hvilket gør det muligt, at have tasken på som en rygsæk (på en behagelig måde!). Det jeg igen og igen har oplevet med de almindelige træningstasker er, at de falder af min bagagebærer på cyklen pga. uligvægt i tasken.. og det er sket mange gange! (måske jeg er en dårlig “pakker”?!).. Men det i hvert fald sket så mange gange, at min nye taske bare gør min hverdag lidt bedre!

Denne taske er en størrelse small, og det svarer til en almindelig træningstaske. Den er dog så tilpas stor, at jeg nemt kan medbringe computer, mapper osv. når jeg skal på uni. Tidligere havde jeg altid både haft rygsæk og sportstaske med, og det er virkelig upraktisk, især hvis man fx også lige skal handle på vejen hjem. Blæksprutte er jeg i hvert fald ikke!

Leder du efter en større taske til fx ferier osv, så er en størrelse medium perfekt. I april købte jeg en sort duffelbag i medium, som jeg har brugt på min sommerferie i Grækenland og mine ture til Club La Santa. Det var faktisk fra dette køb, at jeg fik ideen om en duffelbag som “hverdagstaske”. Jeg har dog sidenhen også brugt min “lille” duffelbag som weekend-taske, når jeg besøger mine forældre i Jylland.

 

I regn og blæst.. er duffelbagen bedst!

2014-09-09 12.55.02-1Min taske er på den korte tid blevet udsat for lidt af hvert! Den opmærksomme læser vil måske kunne huske, at jeg havde min duffelbag med til Inspire Convention i Hillerød. Den ene dag valgte jeg, at tage min racer dertil – en skøn morgentur i solskin!

MEN netop som jeg skulle cykle hjem om aftenen, stod det ned i stænger, og det stoppede aldrig! Det tog mig knap to timer at komme hjem, og det regnede hele vejen. Men da jeg skulle pakke min taske ud, var mine ting i tasken ikke blevet våde, overhovedet! Det er da en producent, der holder hvad de lover, når de skriver “kraftigt vandafvisende”!

 

Meget få skår i kærligheden..

Der er virkelig ikke meget dårligt, at sige om North Face Duffelbag! Helt ideelt så kunne der efter min mening fint have været et indvendigt rum, hvor man fx kunne komme brugt og svedigt sportstøj i.

Tasken har selvfølgelig et meget sporty look. Det er måske ikke alle, der vil synes om, at komme på studiet eller andre aftaler i byen med en farverig sportstaske på ryggen, men i stedet fortrække en modetaske over skulderen. Det er selvfølgelig en smagssag for den enkelte. Den helt sorte taske er dog meget neutral.

 

Tip til julens ønskeliste

2014-09-14 13.25.52-1Leder du efter en sportstaske, som gerne må udstråle at du er “sporty”, så synes jeg, at du skal sætte denne taske på ønskelisten til jul! Det vil du ikke fortryde!

Da jeg nævnte, at min taske ikke ville blive skiftet ud, så er det måske kun delvist sandheden. For jeg kan ikke udelukke, at jeg med tiden kommer til at supplere min duffelbag-samling med endnu en small-taske i en anden farve. De fås nemlig i mange fede farvekombinationer.

Min taske er fra netbutikken, Grejfreak. Du kan se Grejfreaks store udvalg lige her. De er super hurtige! Hvis du bestiller inden kl. 16, så sender de varerne samme dag! Tasken koster 699 kr. i small og 799 i medium. Nedenfor ses nogle af farvekombinationerne hos Grejfreak.

 Skærmbillede 2014-10-14 kl. 09.01.01Skærmbillede 2014-10-14 kl. 09.01.18


Tips… Det finder du altid i min træningstaske

  • Kompressionsstrømper: Jeg løber aldrig uden kompressionsstrømper, og jeg synes også, at det fungerer perfekt til spinning. Jeg føler, at mine ben bliver mindre trætte under træning, og forbedrer min restitution efterfølgende. Vil du læse mere om baggrunden for kompression, så læs mit indlæg her.
  • Drikkedunk: Det er ekstremt vigtigt at opretholde en god væskebalance inden, under og efter træning. Jeg har derfor altid en stor drikkedunk fra “Den sunde Drikkedunk” (0,7 l) med i min taske. Denne drikkedunk kan tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket er meget smart, da en drikkedunk er et sted, hvor der virkelig kan samles mange bakterier!
  • 2014-09-11 12.13.41Svømmebriller og badedragt: Jeg er så heldig, at der ligger en svømmehal (med gratis indgang) i forbindelse med den Fitness World, hvor jeg træner mest. Det er derfor nemt lige at snuppe et par baner inden jeg går i bad. Det er super godt at supplere fx løb og styrketræning med svømning, da man ikke på samme måde belaster kroppens led.
  • Sportur: Jeg er nok en smule afhængig af mit sportsur! Jeg har et multisportsur fra Suunto, hvilket betyder, at det kan bruges til løb, cykling, svømning og selvfølgelig også almindelig indendørs fitness. Jeg elsker at kunne følge, hvordan jeg presser mig selv i løbet af træningen og samtidig følge mine fremskridt i de forskellige discipliner. Du kan læse mere om mit ur her.
  • Energibar/proteinbar: Du skal ikke være i tvivl om, at jeg altid vil prioritere rigtig mad over en energibar/proteinbar. Men nogle gange så er det virkelig bare praktisk, at have en bar med i tasken. Når jeg har lange dage på uni fra kl 9-17 og efterfølgende skal træne, så synes jeg, at barerne er perfekte! Synes du, at det kan være en jungle at finde rundt i, så kan mit indlæg om forskellige typer barer. Det kan måske skabe lidt klarhed over markedet. Du kan læse det her.

Tasken er sponsoreret af GrejFreak

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

3 kommentarer: til “Min træningstaske

  1. Er også totalt fan af north face duffelbags – både som hverdags-cykeltaske, weekendturtaske mv. Bruger xs til arbejde og s /m til weekend/rejser. Og ja de er vandtætte. Havde engang en vandflaske hvor låget ikke var ordentligt på – intet vand kom ud af tasken, tværtimod vådt tøj og en lille sø indeni

    • Jeg faldt lige over din blog, igennem en aneabfling! Og jeg ff8lger dig nu. Mega cool stil ;-) og din blog er ogse5 bare god.Jeg har instagram, og jeg hedder kamillaplet derinde. Jeg tjekker din i hvert fald :)

  2. […] Okay, jeg har allerede to duffelbags fra The North Face, og derfor er den ikke at finde på min ønskeliste denne jul! MEN derfor vil jeg gerne stadig gøre opmærksom på, at hvis du står og mangler en træningstaske, så er denne duffelbag et must. Jeg bruger min small taske HELE tiden til skole og træning, og min medium taske, når jeg rejser på ferie. Jeg ved slet ikke, hvordan jeg klarede mig uden før! En small taske koster 699 kr. og en medium koster 799 kr. De fås i mange lækre farver – og der burde være en for enhver smag. Tjek udvalgtet ud på Grejfreaks hjemmeside. Har du lyst til at læse mere om denne taske, så kan du læse min anmeldelse af tasken i et tidligere indlæg her på bloggen. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>