Om Sundhedsbanditten

2014-09-17 11.25.29

Om mig…

Mit navn er Anne-Ditte Termannsen, og jeg er en 28-årig sundhedsentusiast. Jeg har gennem de seneste 10 år interesseret mig for sundhed, og jeg har derfor valgt at uddanne mig inden for dette felt. Det er jo super fedt, at ens hobby også kan blive ens fremtidige arbejde! 

Min svoger, Johnny, luftede ideen i foråret 2013 ideen om at starte en blog sammen. Han har en uddannelse inden for markedsføring. Han havde lyst til at afprøve sine evner inden for hjemmeside-opsætning og online marketing. Han synes, at når jeg nu alligevel altid tog billeder af al min mad, så kunne jeg jo passende stå for indholdet på bloggen. Johnny lagde indledningsvist ufatteligt mange timer i selve hjemmeside-opbygnings-fasen, og idag sørger han selvfølgelig for, at hjemmesiden hele tiden fungerer, er opdateret og alt muligt andet teknisk, som jeg på ingen måder har forstand på.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed fra VIA UC i Aarhus (2013), og en kandidatuddannelse i Human Ernæring fra Københavns Universitet (2015).  Hvis du har spørgsmål til mig omkring mine uddannelser, så skriv endelig! Så sørger jeg for et hurtigt svar.

Ved siden af Sundhedsbanditten er jeg ernæringsekspert for Fitliving, ernæringsvejleder for det danske juniorlandshold i orienteringsløb, madanmelder for Vesterbro-Nyt og foredragsholder.

 

Jeg er vild med…

  • at eksperimentere med spændende råvarer i køkkenet, og altid råvarer, der er i sæson. Det er billigt, og det er også ofte i den periode, hvor der er mest smag i råvarerne!
  • foto 1-8at lave enkle opskrifter, som helt almindelige mennesker kan bruge uden at skulle have særlige forudsætninger i et køkken. Derfor er ingredienslisten kort og genkendelig! Jeg ved godt, at der eksisterer en masse produkter på markedet (fx affedtet mandelmel og kokosmel), men jeg kan egentlig godt lide, at min opskrifter kan laves ud fra et besøg i et helt almindeligt supermarked, og man på den måde ikke skal fare rundt fra helsebutik til helsebutik og shoppe over nettet. 
  • at ernæringsforbedre opskrifter, så energiindholdet falder, men den gode smag bibeholdes. Sukker og fedt kan ofte erstattes af æblemos, modne bananer og dadler, hvilket fungerer super godt i kageopskrifter. På den måde undgår man det kalorieholdige fedt og sukker, og i stedet tilføjer vitaminer, mineraler og kostfibre samtidig med at smagen bliver prioriteret højt. 
  • at foodstyle mad, så det bliver præsenteret på den flotteste og mest indbydende måde. Jeg tror på, at man bliver nemmere tilfredsstillet, når øjnene har noget flot at kigge på, når man spiser.
  • 2014-05-18 13.44.21-1at træne, hvilket giver mig energi og overskud i min hverdag. Jeg holder rigtig meget af løb og spinning, og har gennem det seneste år kastet mig over triatlon-sporten. Målet er IRONMAN, men jeg har endnu ikke en specifik dato, da jeg har prioriteret min uddannelse indtil nu. Øresund Halvironman i juni 2015 er dog på programmet sammen med Berlin Marathon til september 2015. 
  • at inspirere og motivere andre mennesker inden for alle aspekter af sundhed, og bloggen og instagram virkelig gode midler i den forbindelse. Jeg opdaterer dagligt min instagram ift. træning og inspiration til sunde retter. Du er velkommen til at følge med: @adtermannsen

Skriv endelig til mig på ad@sundhedsbanditten.dk, hvis du har ideer til indlæg om kost, træning eller hvis du mangler opskrifter af en bestemt slags. Så vil jeg hurtigst muligt gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe…

Email: Kontakt her

InstagramFølg her

LinkedIn: Se her

 

Om Sundhedsbanditten…

- Motivation og inspiration til en sundere hverdag

Sundhedsbanditten er bloggen om alt inden for sundhed! Det er lige fra det praktiske niveau med madlavning og sunde opskrifter, til anmeldelser af madsteder, oplysning om events samt den mere videnskabelige tilgang til træning og kost.

  • 2014-07-30 19.50.13-1Sundhed…. præsenteret på en nem og enkel måde. Det behøver ikke være svært og indebære en lang liste af ingredienser for at lave sund mad! Bloggen bestræber sig på at formidle sunde opskrifter til enkle retter, hovedsageligt med basisvarer. Derfor vil der også ofte være alternativer præsenteret, så man nemt kan bruge de madvarer, man allerede har i køkkenet. Træning er en del af en sund hverdag, og løbende vil der komme indlæg om træningsmetoder, -tøj og -events, men også indlæg med mere ”videnskabelige” vinkler på træning.
  • Banditten Der skal være plads til at være en bandit ind i mellem, også ift. den mad vi spiser. Sundhedsbanditten tror ikke på forbud og restriktioner – Derfor vil der også være ”bandit-retter” at finde på bloggen… Brug dem simpelthen fordi du har lyst! De sunde retter giver ”plads” i kalorieregnskabet til fx bandit-sager!Gæstebloggere på Sundhedsbanditten

1384732_10151940968106154_408454827_nNavn: Katrine Primdal
Titel: Gæsteblogger
EmailKontakt her
Blogger om: Kost

 
Katrine
er indehaver og øverste sensei-lærermester i KøkkenNinjaerne. Hun er uddannet professionsbachelor i Human Ernæring. Hendes ambition er at sprede mere madglæde og madmod, samt at ruste danskerne til at blive bedre til at lave mad, så de forhåbentlig i større grad vælger at gå i krig med kødgryder og råkostjern på hjemmefronten. Besøg KøkkenNinjaerne, her
1371273_10151940968101154_921824325_nNavn:
 Pia Øllgaard Olsen

Titel: Gæsteblogger
EmailKontakt her
Blogger om: Træning

 
Pia
er professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet, og læser nu en kandidat i Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet i Odense. Ved siden af studiet er hun spinningsinstruktør og kostvejleder.
foto-2

Navn: Karina Veng
Titel: Gæsteblogger
Email: karina.veng@gmail.com
Blogger om: Kost

 Karina er professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring og udfordrer gerne såvel store som små til ”madmod” og ”sundhedsudforskning”. Til dagligt arbejder hun som madomsorgsvært på Aarhus Sygehus og som oplægsholder og ernæringsfaglig frivillig ved Kræftens Bekæmpelse.