Overnight oats, part 3: Jordbærgrød til morgenmad

0 Flares 0 Flares ×

Ja det lyder for godt til at være sandt ikke? Men den er god nok… Denne uges køkkeneksperimenter er gået ud over de kære overnight oats! Det er virkelig en sund omgang morgenmad, der mætter længe og samtidig er det så enkelt og nemt at lave. Der kommer et indlæg på bloggen omkring de sunde chiafrø, når eksamen er overstået i næste uge!

Denne variation er lavet med jordbær, kokos og granatæble.

2014-01-18 09.14.24Ingredienser til 1 portion

  • 150 gram skyr
  • 50 gram jordbær (friske eller optøede fra frost)
  • 5 gram kokos 
  • 5 gram chiafrø
  • 1 spsk havregryn
  • 20 gram vand
  • 1/4 tsk vaniljepulver
  • Et par dråber sødemiddel
  • Topping: Kold jordbærsovs, granatæble og kokos

Fremgangsmåde

Bland det hele (pånær topping) røres sammen om aftenen, og lad det stå i køleskabet natten over. Top den med blendede jordbær, granatæbler og kokos.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

3 kommentarer: til “Overnight oats, part 3: Jordbærgrød til morgenmad

  1. Inge

    Hej søde AD :). Har du slet ingen gryn eller noget i? Lækkert ser det i hvert fald ud!

    • Det har jeg faktisk ikke søde Inge :) Men man kan nemt tilføje 30gram havregryn, hvis man har lyst :) Det smager fantastisk!! Jeg var lidt i himlen i morges.. Kram AD

  2. […] Overnight oats, part 3: Jordbærgrød til morgenmad […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>