Rødbede-deller

0 Flares 0 Flares ×

Prøv disse lækre, lidt alternative, frikadeller. Disse er lavet med oksekød, men de kan lige så fint laves med svinekød. Det er en nem måde, at “gemme” lidt ekstra grøntsager i aftensmaden! Og så er de endda super flotte på grund af den røde farve.


Ingredienser
 til 4 per2013-09-24 20.31.42soner

  • 300 gram rodfrugter (rødbede giver en flot farve)
  • 1 løg
  • 400 gram magert oksekød
  • 1 æg
  • Salt og peber
  • En håndfuld friske krydderurter

 

 

Fremgangsmåde

Skræl og riv rodfrugterne groft. Hak løget fint. Bland rodfrugter, løg, hakket oksekød, æg, salt og peber sammen til en ensartet fars. Form 16 mindre frikadeller og placer dem på en plade med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 200 grader (alm ovn) i cirka 20 minutter.

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

4 kommentarer: til “Rødbede-deller

  1. Sophia Sørensen

    Har du en god idé til hvad man kan servere sammen med frikadellerne :) ? Jeg tænker på at lave en salat til men synes måske at det bliver lidt for kedeligt :) ?

    • Hej Sophia.
      Prøv at tjekke opskriften på Lun kartoffelsalat og hjemmebagte flutes :)
      Det ville være perfekt at servere til når det nu er sommer og solen skinner :)
      Kh. AD

      • Sophia Sørensen

        Lækkert tak, det skal jeg prøve en anden gang :) Frikadellerne var en succes og de skal helt klart laves igen :) Vi lavede dem på en stegeplade på grillen sammen med nogle grovflutes og majskolber – muuums :) tak for opskriften !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>