Sundhedsbanditten fylder 1 år.. og deler gaver ud!

0 Flares 0 Flares ×


2014-10-16 16.56.33Wow! Sundhedsbanditten fylder idag 1 år! For præcis et år siden gik Sundhedsbanditten online – og hvor er tiden fløjet afsted. Det føles næsten som om, at det var igår, at min svoger, Johnny, luftede ideen om starte en blog sammen. Han er uddannet inden for markedsføring (læser pt. en master i Marketing og Kommunikation i England). Han havde lyst til at afprøve sine evner inden for hjemmeside-opsætning og online marketing, Han synes, at når jeg nu alligevel tog billeder af al min mad, så kunne jeg jo passende stå for indholdet på bloggen. Johnny lagde indledningsvist ufatteligt mange timer i selve hjemmeside-opbygnings-fasen, hvor jeg (og min søster!) kom med gentagne “pige-rettelser til farver, skrifttyper og alt muligt andet! Men vi synes selv, at resultatet er arbejdstimerne værd!

Idag sørger Johnny selvfølgelig for, at hjemmesiden hele tiden fungerer, er opdateret og alt muligt andet teknisk, som jeg på ingen måder har forstand på. Dertil er han selvfølgelig en god “rådgiver” at have med på sidelinjen i forhold til tiltag og ændringer. Et job jeg er super taknemmelig for.

 

Hvem vil følge med?

Når man starter en blog er det vel helt naturligt, at man er en smule (eller meget!!) nervøs – Hvordan vil folk reagere på min blog? Er der nogen, der har lyst til at følge med? Eller bliver det blot en dagbog for mig selv? Hvad er det mine læsere/følgere gerne vil have? Hvor meget/lidt har jeg lyst til at give af mig selv? Det er blot nogle af de spørgsmål, der florerede i mit hoved omkring den 18. oktober 2013.

Det er ikke er ikke fordi, at jeg har fundet svar på alle min spørgsmål i løbet af det forgangne år, hvilket i høj grad skyldes, at I, læsere og følgere, er dynamiske mennesker, og ikke statiske maskiner, der blot skal “fodres” med nye indlæg! Men lidt klogere er jeg da blevet!

Jeg ved, at der på nuværende tidspunkt er over 1500, der følger Sundhedsbanditten via Facebook. Tæt på 1000 personer følger mig på instagram under @adtermannsen, som jeg dagligt opdaterer med inspiration og motivation til en sundere hverdag. Langt de fleste dage er der over 800-1000 sidehenvisninger på Sundhedsbanditten.dk (det er dermed “heldigvis” ikke kun min familie og venner, der følger med).. Tusind tak til ALLE, der følger med! Jeg er glad og taknemlig for hver eneste af jer.

 

Favoritterne…

Jeg vedIMG_5639, hvilke opskrifter I foretrækker… Og det er lige i Sundhedsbandittens ånd. Det er nemlig bandit-retter, som I gerne vil have ernæringsforbedret. Her kan jeg nævne fx sunde udgaver af burgere, pølsehorn, pizzasnegle, pizza og chips. Sunde varianter af kage er også altid topscorere på hitlisten. Helt præcist, så ser top 5 over mest sete opskrifter ud som følger:

  1. Meatza
  2. Sund æblecrumble uden sukker, fedtstof og hvedemel
  3. Chokoladekage uden fedt, sukker eller hvedemel
  4. Broccoli-pølsehorn
  5. Chokoladekage med chokoladecreme


Den dag Sundhedsbanditten har flest læsere var den 12. marts 2014 hvor jeg lagde opskriften på “chokoladekage med chokoladecreme”. Den dag havde bloggen 1957 læsere! Jeg glæder mig til den dag, hvor jeg rammer 2000 på én dag.. Go go go!

 

… Og det her er kun begyndelsen!

For 2014-10-13 18.41.09-1jeg er blevet glad for at blogge! Sundhedsbanditten er blevet en del af min hverdag.. og måske også en del af min identitet? Jeg synes, at det er sjovt at stå i køkkenet og udvikle sundere udgaver af traditionelle opskrifter. Og så længe det er sjovt, så bliver jeg ved! Ofte ser jeg dét at blogge, som mit frirum i en travl hverdag.

Men bloggen ville ikke være noget værd, uden jer læsere! Jeg er taknemlig for hver eneste “like”, alle jeres kommentarer på bloggen, facebook og instagram, emails osv. Bliv endelig ved med det! Jeg er her jo på grund af jer og i kraft af jer.

Jeg bliver overdrevet glad, når folk fortæller mig, at de har prøvet mine opskrifter, eller at venners venner har klikket ind på Sundhedsbanditten. Det er dejligt, at I har lyst til at dele bloggen og budskabet med andre mennesker.

Samtidig så er jeg nødt til at takke min skønne familie og venner, som gang på gang lader sig “udsætte” for alverdens retter i Sundhedsbandittens tjeneste!

 

Sundhedsbandittens gaver til jer..

Skærmbillede 2014-10-18 kl. 13.32.36I dagens anledning har jeg udviklet en opskrift på en sundere lagkage! Den er godkendt af både familie og venner, så prøv den endelig. Du kan finde opskriften lige her.

Derudover deler Sundhedsbanditten gaver ud! Energilageret har været så søde, at sponsorere 4 x 6 WheyHey proteinin. Der er altså 4 søde læsere/følgere, der kan afprøve disse nye protein-is, som bliver leveret lige til din dør! Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at gå ind på bloggens Facebook-side, Sundhedsbanditten, og “like” dagens opslag + skrive “Fødselsdags-is” i kommentarfeltet. De 4 vindere udtrækkes på onsdag!

Men jeg og Sundhedsbanditten skal forsat blive bedre, og derfor har jeg oprettet nedenstående spørgeskema, som jeg håber, at du har lyst til at svare på (det kan lige tage et par sekunder, før spørgeskemaet kommer frem). 


De allerkærligste hilsner

fra den gladeste sundhedsbandit,

Anne-Ditte 

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Email -- 0 Flares ×
Anne-Ditte Termannsen

Om: Anne-Ditte Termannsen

Anne-Ditte er cand.scient i Human Ernæring fra Københavns Universitet. Følg Anne-Ditte på Instagram her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>